İzmit Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemlerinin Son Ödeme Tarihi Uzatıldı - Son Dakika
Ekonomi

İzmit Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemlerinin Son Ödeme Tarihi Uzatıldı

İzmit Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemlerinin Son Ödeme Tarihi Uzatıldı

İzmit Belediyesi, alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun çerçevesinde borçlarını yapılandıran mükelleflerin peşin veya taksit ödeme işlemleri için son ödeme tarihinin 4 Ağustos Cuma gününe kadar uzatıldığını duyurdu. Vatandaşlar, Cuma günü saat 17.30'a kadar İzmit Belediyesi'nin belirtilen adreslerinden veya internet üzerinden ödeme yapabilecek.

02.08.2023 17:20

İzmit Belediyesi, alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun çerçevesinde borçlarını yapılandıran mükelleflerin peşin veya taksit ödeme işlemleri için son ödeme tarihinin 4 Ağustos Cuma gününe kadar uzatıldığını duyurdu.

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun çerçevesinde borçlarını yapılandıran mükelleflerin peşin veya taksit ödeme işlemlerinin son ödeme tarihinin 4 Ağustos Cuma gününe kadar uzatıldığını duyurdu.

Vatandaşlar Cuma günü saat 17.30'a kadar İzmit Belediyesi Belsa A Blok 3. Kat Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kaymakamlık, Kuruçeşme – MevlanaAlikahya şubelerine veya www.izmit.bel.tr internet adresi hızlı ödeme ekranlarından ödeme yapabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi İzmit Belediyesi Borç Yapılandırma İşlemlerinin Son Ödeme Tarihi Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement