Minibüsken taksiye dönüştürülen araç sahipleri eylem yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Minibüsken taksiye dönüştürülen araç sahipleri eylem yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından minibüsken taksiye dönüştürülen araçların sahipleri, ekonomik nedenlerle mağdur oldukları gerekçesiyle eylem yaptı. Yeni taksilerin sahipleri, İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının gerçekleştirildiği Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nin önünde eylem yaptı. Taksi plakası sahipleri, araçlarını 4+1 sistemine çevirilmesini ve mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

27.07.2023 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) minibüsken taksiye dönüştürülen araçların sahipleri, ekonomik nedenlerle mağdur oldukları gerekçesiyle eylem yaptı.

Yeni taksilerin sahipleri, İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısının gerçekleştirildiği Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nin önünde eylem yaptı. Taşıdıkları dövizler eşliğinde esnaf burada UKOME nerede şeklinde slogan attılar. Polis ekipleri de tesis önünde güvenlik önlemi aldı.

Taksi plakası sahibi Ramazan Çelik, Esnaf mağdur oldu. Bu arabaları 4 artı 1'e çevirin. Arabayı yatırarak çözüm olmaz. İstanbul'un çözümü için seni belediye başkanı seçtik. Gidip başka işlerle uğraşmayacaksın. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. dedi.

Taksi plakası sahiplerinden Meryem Zengin, İki çocuğum var ve ben kuryelik yapıyorum. Bankadan kredi çekerek yeni araç almak istediklerini ancak kredi çıkmadığı için alamadıklarını kaydederek, 8+1 koltuklu taksiler havaalanına giremiyor. Maliyeti yüksek. Alan da alamayan da mağdur. Aracım kapıda yatıyor. 4+1 sistemine geçelim. Bu mağduriyetimiz giderilsin. diye konuştu.

Minibüsken taksiye dönüştürülen araç sahipleri eylem yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Minibüsken taksiye dönüştürülen araç sahipleri eylem yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement