Range Rover Evoque'un Üstü Açık Versiyonu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

Range Rover Evoque'un Üstü Açık Versiyonu Ortaya Çıktı

Land Rover'ın üstü açık modeli Range Rover Evoque Convertible'ın görüntüleri ortaya çıktı. Araç 20 Kasım tarihinde başlayacak Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

10.11.2015 16:15  Güncelleme: 16:21

Range Rover Evoque Convertible'ın Webasto tarafından tasarlanan bez tavanı saatte 50 kilometre hızda bile sadece bir düğmeye basılarak 18 saniye içinde otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.

DEVRİLİRSE KORUYUCU BARLAR AÇILIYOR

Beş kişinin seyahat etmesine imkan sağlayan bebek SUV, devrilme anında 90 milisaniye içinde devreye giren koruyucu roll bar sistemine ve bütün bunlara rağmen de 250 litrelik bir bagaj hacmine sahip.

Evoque Convertible'da bir diğer yenilik olarak, yüksek çözünürlüklü ve dokunmatik ekranlı 10.2 inçlik InControl Touch Pro bilgi-eğlence sistemi bulunuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Üstü açılır SUV'nin kaputunun altında ise bir yenilik yok. Otomobilde, dört silindirli 2.0 litre hacimli turbo şarjlı ünite 240 HP güce ve 340 NM'lik tork değerine ulaşabiliyor.

Yeni Evoque maksimum tork değerine 1750 devir/dk'da ulaşırken, 9 kademeli otomatik şanzımanıyla birlikte 0-100 km hızlanmasını 7,8 saniyede tamamlayarak saatte 180 kilometre hıza ulaşıyor.

Yeni Range Rover Evoque Convertible, ABD'de 50 bin 475 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki yıldan itibaren satışa sunulacak.



Range Rover Evoque\'un Üstü Açık Versiyonu Ortaya Çıktı

Son Dakika Ekonomi Range Rover Evoque'un Üstü Açık Versiyonu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • fatih bata: Allah'ım bizi nasıl bir ülkede yaşıyoruz millete 50.000 bize gelince 300000 Bu nasıl bir adalet Biz insan değilmiyiz 25 0 Yanıtla
    eh: devletin başındakilere sorucan onu. müstehak 26 2
  • Cesur!!!: Hakketen onnumara 7 0 Yanıtla
  • Hancı: Burda yazanlarin hepsi aç sefil sinek 8 mi hicmi aranızda zengin yok terk edin siteyi bir daha girmeyin aç insanlar 4 2 Yanıtla
  • Yorumcu: Bu haberi yaptığınız gerçekten cok iyi oldu herkes bu arabayı bekliyordu çünkü gerçektenbakın şu an herkes ali de kadehi jack danieliiyudumlarken bir yandanda metrodan alınma ithal çikulatasını yiyiyor ve masaj koltuğuna uzanmış bi haberi okuyor 4 1 Yanıtla
  • emenike : ötv de indirim olmasi lazim arabanjn degeri kadar ötv kdv alınıyor buna bi caree 3 2 Yanıtla
  • izmirli: bi sipariş verelim bakalım nasılmış 4 0 Yanıtla
  • aaaaa: manyak olmış 2 0 Yanıtla
  • Gariban: Bende.alayim.bundsn.4.tane 0 0 Yanıtla

Advertisement