Salt İletişim'e Yeni Müşteri - Son Dakika
Ekonomi

Salt İletişim'e Yeni Müşteri

Salt İletişim\'e Yeni Müşteri

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne bir büyük markayı daha dahil etti.

20.11.2013 12:15

Lindt Çikolata, 360 Derece iletişim, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti.

1845 yılında David Sprüngli ile oğlu Rudolf'un Zürih'te açtıkları küçük dükkanda bir yenilik arayışına girip, çikolata yapmaya karar vermeleriyle tutkunlarını oluşturan Lindt, yenilikçi aromalarıyla bugün Premium çikolata alanında İsviçre'nin dünyaca üne kavuşmuş en seçkin çikolata markalarından biri..

SALT İletişim Grup'un müşteri portföyünde Palmali Grup, Palmarina Yalıkavak, Wyhndham Kalamış Otel, Edition Otel İstanbul, Esin Yapı, BJK, Home Store , ETÜDER, L'OREAL Profesyonel, Kerastase, L'OREAL Matrix , Kafe Pi, Altıncı Cadde, İnoksan, g2m Mobilexpress, Sealed Air, Chado Çay, Urban Cafe, Akademi Saç Merkezi, Zehnder, Vivense, Boss Governance , Pro Grup, Corentte, Blue Harmony Spa, Taylan Kümeli Taylight, Bahçecik Kuaförleri, Alaçatı Curcuna Hotel gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Salt İletişim'e Yeni Müşteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement