Samsun Tso ve Ing Bank Kredi Protokolü - Son Dakika
Ekonomi

Samsun Tso ve Ing Bank Kredi Protokolü

Samsun Tso ve Ing Bank Kredi Protokolü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile ING Bank arasında, oda üyelerine yönelik avantajlı kredi hizmeti sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

23.05.2012 16:55

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile ING Bank arasında, oda üyelerine yönelik avantajlı kredi hizmeti sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

Oda binasında gerçekleştirilen imza törenine Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Kemal Şahin, ING Bank Samsun Şube Müdürü Gökhan Güler, ING Bank Çiftlik Şube Müdürü Levent Aksu katıldı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile ING Bank Samsun Şube Müdürü Gökhan Güler ve Çiftlik Şube Müdürü Levent Aksu arasında imzalanan protokolle, odaya kayıtlı üyelerin finansmana kolay erişimi amaçlanırken ayrıca, bankacılık hizmetlerinden de avantajlı koşullarda faydalanabilmesi sağlanacak.

İmza töreninde konuşan ING Bank Samsun Şube Müdürü Gökhan Güler, "Samsun ekonomisine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen bu işbirliği kapsamında Oda üyesi esnaf, KOBİ ve sanayicilere düşük faiz ve uygun ödeme koşullu kredi seçenekleri ile bankanın diğer ürünleri de avantajlı olarak sunulacak. Aynı zamanda Oda üyesi KOBİ'ler, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da bankamızın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. KOBİ'lere işletme sermayesi finansmanını ile taşıt ve işyeri alımlarına yönelik krediler de indirimli faiz oranları ile sunulacak" dedi.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da imzalanan kredi protokolünün üyelerine hayırlı olmasını temenni etti. Oda üyelerinin banka tarafından sağlanacak kredi desteği ve diğer hizmetlerle güçleneceğini kaydeden Başkan Murzioğlu, "Günümüz rekabet ortamında işletmelerin ayakta kalabilmesi için destek kaçınılmaz bir şart. Kredi desteğinin verimli ve ihtiyaç duyulan bir dönemde verilmesi de bir o kadar önemli. Üyelerimiz destek almalı ki rekabet şansı da artsın. İnşallah bugün imzaladığımız protokol de üyelerimizin faydasına olur" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Samsun Tso ve Ing Bank Kredi Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement