Efsanevi Müzisyen Steve Miller'ın Muhteşem Evi! - Son Dakika
Emlak

Efsanevi Müzisyen Steve Miller'ın Muhteşem Evi!

Efsanevi Müzisyen Steve Miller\'ın Muhteşem Evi!

Dünyanın en büyük beşinci gayrimenkulünün kime ait olduğunu ve neye benzediğini hiç merak ettiniz mi? Ettiyseniz cevabımız hazır: Efsanevi müzisyen Steve Miller’ın Ketchum İdeho’da bulunan ve 16 milyon dolar değerindeki malikanesi dünyanın en pahalı beşinci gayrimenkulüdür. Muhteşem manzarası ve doğal güzellikleri ile huzurlu bir yaşam vaat eden malikane Steve Miller tarafından satışa sunulmakta. İşte ünlü şarkıcı Steve Miller’ın evi!

06.11.2017 20:20

Dünyanın en büyük beşinci gayrimenkulünün kime ait olduğunu ve neye benzediğini hiç merak ettiniz mi? Ettiyseniz cevabımız hazır: Efsanevi müzisyen Steve Miller'ın Ketchum İdeho'da bulunan ve 16 milyon dolar değerindeki malikanesi dünyanın en pahalı beşinci gayrimenkulüdür. Muhteşem manzarası ve doğal güzellikleri ile huzurlu bir yaşam vaat eden malikane Steve Miller tarafından satışa sunulmakta. İşte ünlü şarkıcı Steve Miller'ın evi!

Dünyanın en Pahalı Beşinci Malikanesi

Malikane 13 dönüme yayılan arazisi ile aynı zamanda oldukça geniş bir alana sahiptir. Eagle Creek ve Big Wood River nehirleri ile sınırları çizilen malikanenin ana kullanım alanı yaklaşık olarak 745 metre kare! Çam ağaçlarının içerisinde muhteşem bir doğa ile bütünleşen malikanenin ayrıca toplamda 278 metre kareye ait 3 adet konuk evi bulunuyor.

Muhteşem Bestelerin Üretildiği Sanat Binası

150 metrekarelik alanı ile belki de dünyanın en büyük sanat binasına sahip olan malikanede 371 metre karelik bir kayıt stüdyosu yer alıyor. Steve Miller bu kayıt stüdyosunda bestelerini yapmakta. Hatta bestecin,n sanat binasında bestelenen Wide River şarkısı, arazinin önünde boylu boyunca uzanan Big Wood River nehrinin anısına bestelenmiş. 278 metre kareye sahip garajında kendine ait bir spor salonu da bulunan malikane, 250 metre karelik arşiv binası ile hayranlık uyandırıyor. Özel olarak tasarlanan arşiv binasında sanat eserlerinin ve fotoğrafların depolandığı özel dolaplar yer alıyor. Dolaplarda bulunan raflar güvenlik sisteminin yer aldığı raflar şeklinde tasarlanıyor. Miller'a ait sanat saklama alanı olan arşiv binasının, yüksek güvenliğe sahip olduğu kolayca anlaşılıyor.

Hayranlık Uyandıran Kayıt Stüdyosu

Arşiv binasının arka planında 4.5 metre yüksekliğe sahip olan vitray pencerelerle donatılmış ve bu pencerelerin tasarımı Jacques Bordeleau tarafından yapılmış. 3 yatak odası ve dört banyoya sahip evde ayrıca bir tenis kortu ve yüzme havuzu da bulunuyor. Büyük pencerelere, katedral tarzında tavana ve şöminelere sahip olan evin, otomobil garajı dördün üstünde aracın park edebilmesine uygun olarak tasarlanmış.

Miller'ın yıllarca resim atölyesi olarak kullandığı sanat binası aslında binanın orijinalinde patates deposu olarak inşa edilmiş. Steve Miller bu kayak binasını elden geçirerek kış sporu meraklıları için ideal bir mekan haline getirmiş.  371 metre karelik alana sahip olan kayıt stüdyosunu ise en yüksek kalite standartları ile donatan Miller, hayranlık uyandıran bir kayıt stüdyosu yaratmış. Kayıt stüdyosunun yalıtım kabinleri, piyano asansörleri, iklim kontrollü çatısı, banyosu, mini bir mutfağı ve sedir ağacından yapılmış kirişleri ile mükemmelliği destekliyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Efsanevi Müzisyen Steve Miller'ın Muhteşem Evi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement