Zile'de Akıllı Vezne Sistemiyle Borç Ödeme Kolaylaşıyor - Son Dakika
Emlak

Zile'de Akıllı Vezne Sistemiyle Borç Ödeme Kolaylaşıyor

Zile\'de Akıllı Vezne Sistemiyle Borç Ödeme Kolaylaşıyor

Zile Belediyesi tarafından hizmete alınan Akıllı Vezne Sistemi, vatandaşların su yüklemesi, su faturası ve emlak vergisi gibi borçlarını kolayca ödeyebilmelerini sağlıyor. Vatandaşlar, sicil numarası veya abone numarasıyla bu ödeme noktasından faydalanabilirken, ödemeler kredi ve banka kartıyla güvenli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, teknolojiyi kullanarak vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti ve Akıllı Vezne Sistemi'nin kurulumunda emeği geçenlere teşekkür etti.

22.11.2023 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zile de vatandaşlar, akıllı vezne sistemiyle su yüklemesi, su faturası ve emlak vergisi gibi borclarını kolayca ödeyebilecek.

Zile Belediyesi tarafından hizmete alınan Akıllı Vezne Sistemi, Kartlı Su Sayaçlarına 7 gün 24 saat su yüklemesi, su faturası ve emlak vergisi borçların ödemesini kolaylaştırıyor. Vatandaşlar, sicil Numarası veya abone numaralarını kullanarak bu ödeme noktasından faydalanabilecek. Ödeme işlemleri kredi ve banka kartı kullanılarak güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Yapılan bu sistem sayesinde vatandaşlar kolaylıkla ödeme yapabilecekler.

"7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetine sunduk"

Teknoloji alanında tüm imkanları kullanmaya devam edeceklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, "Kartlı su sayaçlarında vatandaşlarımız özellikle hafta sonları yükleme sorunu yaşamaktaydılar. Akıllı vezne sistemini devreye alarak 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurulum çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim, ilçemize hayırlı olsun" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Zile'de Akıllı Vezne Sistemiyle Borç Ödeme Kolaylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement