Belediye Başkanı Yüksel'den Sanatçılara Taş Çıkartacak Performans - Son Dakika
Genel

Belediye Başkanı Yüksel'den Sanatçılara Taş Çıkartacak Performans

Belediye Başkanı Yüksel'den sanatçılara taş çıkartacak performansTEKİRDAĞ - Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede düzenlenen konserde sanatçıya çiçek vermek üzere geldiği sahnede bir şarkı da kendisi söyledi.

31.08.2018 10:20

Belediye Başkanı Yüksel'den sanatçılara taş çıkartacak performans

TEKİRDAĞ - Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede düzenlenen konserde sanatçıya çiçek vermek üzere geldiği sahnede bir şarkı da kendisi söyledi. Başkan Yüksel performansı ile hem izleyicilerden hem de sanatçı Burcu Güneş'ten tam not aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçı Burcu Güneş'in sahne aldığı konser Ergene'nin Velimeşe Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Konserin son bölümünde sahneye gelerek sanatçıya çiçek ve Ergene Velimeşespor'un üzerinde Burcu Güneş yazılı 59 numaralı formasını takdim eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel teşekkür konuşmasını yaptı ve sevdiği bir şarkıyı seslendirdi. Sahnede değme sanatçılara taş çıkartacak bir performans sergileyen Başkan Yüksel, sanatçı Burcu Güneş'ten ve Velimeşe Meydanı'nı dolduran vatandaşlardan tam not aldı.

İlçede düzenlenen ve Burcu Güneş'in yanı sıra belediye başkanı Rasim Yüksel'in de şarkı söylediği konser havai fişek gösterisi ve fener alayı ile sona erdi.

Belediye Başkanı Yüksel\'den Sanatçılara Taş Çıkartacak Performans
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Belediye Başkanı Yüksel'den Sanatçılara Taş Çıkartacak Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement