Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı - Son Dakika
Genel

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı

İstanbul'da oy verme işlemi sürerken, engelli vatandaşlar da sandık başına gitti. Beşiktaş'ta tekerlekli sandalyeyle oyunu kullanan Emel Sağlamova, seçim sonuçlarının vatana hayırlı olmasını diledi. Bahçelievler Kudret Saraçoğlu Ortaokulu'na gelen yaşlı bir kadının ise güçlükle merdiveni çıktığı ardından tekerlekli sandalyeye alınarak oy kullanmaya gittiği görüldü.

31.03.2024 10:14  Güncelleme: 10:17

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı

İSTANBUL - İstanbul'da oy verme işlemi sürürken, engelli vatandaşlar da sandık başına gitti. Beşiktaş'ta tekerlekli sandalyeye ile oyunu kullanan Emel Sağlamova isimli, seçim sonuçlarının vatana hayırlı olmasını diledi.

Yerel seçimler çerçevesinde İstanbul'da oy verme işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Seçmenler sandık başına gitti. Engelli, yaşlı vatandaşlar da seçme hakkını kullandı. Emel Sağlamova isimli vatandaş ise tekerlekli sandalye ile Beşiktaş Lütfü Banak İlkokulu'na geldi. Sınıfın kapısında bir süre bekleyen Sağlamova, daha sonra 1243 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Ardından konuşan Sağlamova, "Vatana millete devlete hayırlı olsun. Buraya gelirken hiç güçlük çekmedim geldim. Çok az bir sıra bekledim" dedi.

Bahçelievler Kudret Saraçoğlu Ortaokulu'na gelen yaşlı bir kadının ise güçlükle merdiveni çıktığı ardından tekerlekli sandalyeye alınarak oy kullanmaya gittiği görüldü.

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeyle oyunu kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement