Zafer için Uludağ'a yürüdüler - Son Dakika
Genel

Zafer için Uludağ'a yürüdüler

- Zafer için Uludağ'a yürüdüler Yıldırım Belediyesi tarafından organize edilen zafer yürüyüşü Uludağ'ın saklı güzelliklerini gözler önüne serdi Çalıkuşu romanına konu olan Zeyniler köyünde son bulan yürüyüş ve Uludağ'ın eşsiz güzelliği havadan görüntülendiBURSA - Bursa'da Yıldırım...

31.08.2019 16:09  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Zafer için Uludağ'a yürüdüler

Yıldırım Belediyesi tarafından organize edilen zafer yürüyüşü Uludağ'ın saklı güzelliklerini gözler önüne serdi

Çalıkuşu romanına konu olan Zeyniler köyünde son bulan yürüyüş ve Uludağ'ın eşsiz güzelliği havadan görüntülendi

BURSA - Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen zafer yürüyüşü Uludağ'ın eşsiz güzelliklerini gözler önüne serdi. Kaplıkaya Mahallasinden başlayıp orman içerisinden Çalıkuşu romanına konu olan Zeyniler köyüne uzanan yürüyüş eşsiz Uludağ manzarası eşliğinde havadan görüntülendi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinleri kapsamında Uludağ'a yapılan zafer yürüyüşüne katıldı. Yılmaz'a daire başkanları ve şube müdürlerinin yanı sıra çok sayıda doğa sever vatandaş katıldı. Yürüyüş sabah saatlerinde Kaplıkaya Mahallesinden başladı. Alabalık tesisleri yanındaki kapıdan ormana giren ekip yaklaşık 3 saat süren yürüyüşün ardından Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanına konu olan Zeyniler köyüne ulaştı. Yürüyüş yapan ekipler Uludağ'ın eşsiz manzarası eşliğinde havadan da görüntülendi. Zeyniler köyüne ulaşan vatandaşlara Yıldırım Belediyesi tarafından Buğday çorbası ve ayran ikram edildi.

Zafer yürüyüşü ile Yıldırım ilçesinin doğal güzelliklerini tanıtmak istediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte Yıldırım ilçesinin güzelliklerini tanıtmak amacıyla her cumartesi Yıldırım'ın bir bölgesinde yürüyüş yapacağız. Bu gün 4.5 kilometrelik bir uzunlukta yürüyüş yaptık. Doğal olarak Yıldırım diyoruz, doğadaki tek izimiz ayak izimiz olsun diyoruz. Yıldırım'ın doğal güzelliklerinin öncelikle korumamız gerekiyor. ve bu yürüyüşler çerçevesinde etrafımızı kirletmeden doğaya zarar vermeden Yıldırım ilçesini güzel bir şekilde tanıtmamız gerekiyor. Bizde bu anlamda çevremizi koruyalım istiyoruz" diye konuştu.

Zafer için Uludağ\'a yürüdüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Zafer için Uludağ'a yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement