18. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri" - Son Dakika
Güncel

18. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri"

18. Atatürk\'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri"

Damal ilçesinde, Karadağlar'ın eteğine yansıyan Atatürk'ün silüetini izlemek amacıyla düzenlenen şenlik, havanın yağışlı olması nedeniyle iptal edildi.

06.07.2014 19:17

Damal ilçesinde, Karadağlar'ın eteğine yansıyan Atatürk'ün silüetini izlemek amacıyla düzenlenen "18. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri" havanın yağışlı olması nedeniyle iptal edildi.

Belediye Başkanı Ergin Önal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ki kutlamaların renkli başladığını, şenliği hava muhalefeti nedeniyle tamamlayamadan iptal etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Önal, Atatürk'ün silüetini izlemek için çok sayıda yerli ve yabancı turistin ilçeye geldiğini belirterek, "Şu an hava muhalefeti bizi çok zor durumda bıraktı. Bu nedenle akşam yapılacak olan programı da iptal ettik. Çünkü hava silüeti göstermeyecek şekilde kapalı" dedi.

Silüeti göremeyenleri daha sonraki günlerde ilçeye davet eden Önal, "Bundan sonra havanın açık olduğu günlerde vatandaşlarımız gelip silüeti izleyebilirler. Çünkü ağustos ayının sonuna kadar görülebiliyor. Yeterki hava açık olsun" diye konuştu.

Önal, Karadağlar'ın eteklerine yansıyan silüetin 17.55 ile 18.10 saatleri arasında izlenebildiğini kaydetti. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal Şenlikleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement