1V1Y.COM'da Kadınlar 'Bahar Yağmurları'nda Bile Şıklık Yarışında - Son Dakika
Güncel

1V1Y.COM'da Kadınlar 'Bahar Yağmurları'nda Bile Şıklık Yarışında

1V1Y.COM\'da Kadınlar \'Bahar Yağmurları\'nda Bile Şıklık Yarışında

1V1Y.COM'un 'Bahar Yağmurları' butiğinde sunduğu rengarenk trençkotlar, ceketler, yağmur çizmeleri ve şemsiyelerle kadınlar bahar yağmurlarında bile şıklıklarından ödün vermiyor.

24.03.2014 15:26

İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM'un 'Bahar Yağmurları' butiğinde sunduğu rengarenk trençkotlar, ceketler, yağmur çizmeleri ve şemsiyelerle kadınlar bahar yağmurlarında bile şıklıklarından ödün vermiyor.

Bahar aylarının vazgeçilmezi trençkotlar, ceketler, yağmur çizmeleri ve şemsiyeler birbirinden farklı yeni modelleri ile 1V1Y.COM'da yerini aldı. Bahar yağmurlarında şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar 1V1Y.COM'un 'Bahar Yağmurları' butiğinde istedikleri renk ve tasarımda ürünlere kolaylıkla ulaşıyorlar. Baharı ve bahar yağmurlarını müjdeleyen basic trençkot modelleri taş ve zincir detaylarıyla; ceketler ise dar kalıplarından kurtulup daha bol kesimler ve vatkalarla buluşuyor. Bahar yağmurlarının vazgeçilmez parçalarından yağmur çizmeleri ve şemsiyeler ise birbirinden güzel renkleriyle kadınların şıklığını tamamlıyor.

Ipekyol, NG Style, Park Bravo, Koton ve Batik markalarının en hit trençkotları ve ceketleriyle 1V1Y.COM'da baharın enerjisi şimdiden hissedilirken; Hunter ve Havaianas yağmur çizmeleri, GF Ferre şemsiyeleri ile yağmur sanki hiç hissedilmiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1V1Y.COM'da Kadınlar 'Bahar Yağmurları'nda Bile Şıklık Yarışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement