2. Amatör Küme Takımlarından Başkan Aktaş'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

2. Amatör Küme Takımlarından Başkan Aktaş'a Teşekkür

2. Amatör Küme Takımlarından Başkan Aktaş\'a Teşekkür

İlçemizi 2. amatör kümede temsil eden spor kulüplerinin başkanları önceki gün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

30.04.2013 12:30

Kulüp başkanları; şehrin spor hareketliliğine yön ve destek veren Başkan Aktaş'a teşekkür ettiler.

Önceki gün başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Alanyurt Spor Kulübü Başkanı Serkan Göksu, Akhisar Spor Kulübü Başkanı Mesut Kelebek, Doğanspor Kulüp Başkanı Cemalettin İlgezdi, Osmaniyespor Kulübü Başkanı Nuri Kerimoğlu ve Şekerspor Kulüp Başkanı Halil Özdemir katıldı.

Ziyarette kulüp başkanları adına Akhisar Spor Kulübü Başkanı Mesut Kelebek konuştu. Bu sene 2. amatör küme takımları olarak İnegöl'deki 5 takımla bir olduklarını ifade eden Kelebek; 6. takım olarak Yenişehir Söylemiş Başakspor'la birlikte bir grup olduklarını söyledi. Kelebek, oluşan grup içerisinden bir takımın İnegöl'ü temsilen 1.amatör kümeye yükseleceğini vurgulayarak; kendilerine ve ilçe sporuna yapmış olduğu maddi manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Bursa 2.amatör kümede mücadele eden İnegöl takımlarına yeni sezonda başarılar dileyerek başladığı konuşmasında Başkan Aktaş; 1'i Yenişehir'den olmak üzere 6 takımın bir grup oluşturduğunu ifade ederek "Böylelikle İnegöl takımları tek grupta mücadele ediyorlar. 1. amatör kümede hiç takımımız yok. Temennimiz odur ki, 1. Kümede bir takımımız olsun. Bunu çok arzu ediyoruz. İnşallah İnegöl'den bir takımımız 1. kümeye çıkar. 1. amatörde 2 takımımızla birlikte temsil ediliriz." dedi.

Bu tür işlerin fedekarlık gerektirdiğini ifade eden Başkan Aktaş ayrıca; "Kültür sanat faaliyetleri ve sportif faaliyetler; bir şehrin normalleşmesi, o şehrin insanlarının gönüllerinin, beyinlerinin ve zihinlerinin dinlenmesi için önemli aktivitelerdir. Bunları yaparken maddi manevi fedakarlıklar yapılıyor. Her kulübümüz farklı mahalle ve semtlerde bu ihtiyaçları gidermeye çalışıyorlar. Ben takımlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Şahsım ve İnegöl Belediyesi olarak yardımcı olabileceğimiz bir konu var ise her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Amatör Küme Takımlarından Başkan Aktaş'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement