20. Kalite Çemberleri Konferansı'nda Kordsa'nın İki Ekibine Büyük Ödül - Son Dakika
Güncel

20. Kalite Çemberleri Konferansı'nda Kordsa'nın İki Ekibine Büyük Ödül

20. Kalite Çemberleri Konferansı\'nda Kordsa\'nın İki Ekibine Büyük Ödül

Kordsa, KalDer tarafından düzenlenen 20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda kalite çemberleri kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

18.10.2017 16:27

Kordsa'nın terbiye makinalarında flex otomasyonu için kurulan "Grup Flex" ve aramid büküm makinalarında telef azaltma amaçlı kurulan "Grup İp Koptu" ekipleri, 11 Ekim'de gerçekleşen törende ödüllerine kavuştular.

Kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla, KalDer Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nın 20'incisi 11 Ekim'de gerçekleşti. Konferansta bu yıl onuncu kez verilen Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri de sahiplerini buldu. Sabancı Holding iştiraki Kordsa'nın Grup Flex ve Grup İp Koptu ekipleri 2008 yılından itibaren verilen Kalite Çemberi Ödülü'nü yedinci kez almaya hak kazandı.

Kordsa CEO'su Ali Çalışkan, ödüle layık görülen, terbiye makinalarında flex otomasyonu çalışmasını yürüten Grup Flex ile aramid büküm makinalarında telef azaltma projesini yürüten Grup İp Koptu ekiplerini tebrik etti. Çalışkan, ekiplerin başarısıyla ilgili memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi: "Kordsa olarak, 1980'li yıllarda EFQM modeli ile ürün ve süreç inovasyonla başlayan mükemmellik anlayışımız bugün artık açık inovasyon anlayışımızın da bir yansıması olarak şirket içinden çıkarak başka şirketlerin paylaşımına sunulur hale geldi. Ekiplerimiz bu sene de Kordsa'nın sürekli iyileştirme felsefesini katılımcı tüm firmalara göstererek bizi gururlandırdı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Mükemmellik yolunda daha nice gurur verici başarılara imza atacağımıza inanıyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 20. Kalite Çemberleri Konferansı'nda Kordsa'nın İki Ekibine Büyük Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement