2017 Aralık Ayı Burç Yorumları - Son Dakika
Güncel

2017 Aralık Ayı Burç Yorumları

2017 Aralık Ayı Burç Yorumları

2017 Senesinin son ayını değerlendiren Astrolog Gözde Sabırlı Aralık ayının oldukça hareketli geçeceğine dair ilginç açıklamalarda bulundu.

01.12.2017 08:24  Güncelleme: 08:26

Aralık ayına sert gezegen geçişlerinde start veren bir dolunay dönemi 3 Aralık tarihinde net bir şekilde kendini gösterecek.

Güneş'in Yay'da Ay'ın İkizler'de yer aldığı bu dolunay döneminde; Haberleşme, iletişim, eğitimler, yolculuklar, fikirler, inançlar ve hayat görüşümüz konularında bir aydınlanma yaşayacaksınız.

Dolunay döneminde Merkür gezegeninin durağan pozisyonda olması ve Yay burcunda retro harekete başlaması, fikirlerimizi ve görüşlerimizi aktarırken oldukça dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

3 Haftalık Merkür Retrosu Döneminde; Değişken ve kaygan koşullar oluşacağı için risk almayın, karar vermeyin! Seçimlerinizi daha bilgili ve kaynağından emin olarak yapmaya çalışmalısınız.

Dolunay İki yüzlü bir enerjide gerçekleri net şekilde algılamamız yönünde sert bir şekilde Aralık ayının ilk haftasını sarsıcı şekilde etkileyecek.

Özellikle hayaller, idealler ve koşulsuz bağlandığımız şeyleri ifade eden Neptün'ün izleri hayatlarımıza kalın çizgide olacak. Bu nedenle bu süreçte kafa karışıklığı, bilgi karmaşası, yanlış anlaşılmalar, yanılgılar ve sözlerin yarattığı hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir.

DİKKAT ETMESİ GEREKEN BURÇLAR; İKİZLER, YAY, BALIK, BAŞAK

5-15 Aralık tarihleri arasında Gökyüzünün enerji geçişleri yumuşak akışta hayatımıza akacak.

Jüpiter&Neptün ve Mars&Uranüs destekleyici açısının etkileriyle;

Ekonomik anlamda rahatlatıcı etkiler yaşayacaksınız. Farklı kaynaklardan sürpriz kazançlar elde edeceksiniz.

Finansal sorunları çözümlemek, vergileri ödemek için uygun koşullar sağlayacak.

Riskleri kontrollü bir şekilde ele alırsanız başarılı olacaksınız.

Finans ve iş alanlarında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak durumlar yakalayabilirsiniz.

18 Aralık itibariyle Ay ve Güneş ikilisinin kavuşumu, farklı bir yeniay döngüsünü ani değişimler, sürprizler ve özgürleşmenin gezegeni Uranüs etkisinde başlatacak.

Basın&Yayın, medya, tanıtımlar, promosyonlar, reklamlar, internet siteleri, matbaa ve baskıyla ilgili işlerinizi bu döneme denk getirmelisiniz.

Orijinal fikirlerinizi harekete geçirebilir, modası geçmiş artık sizin için bir anlamı kalmamış ve sırtınıza yük olan düşünceleri, inançları ve yaşam kalıplarını değiştirip tazelemek ve yeniye yer açmak için harika fırsatlar yakalayacaksınız.

BU DÖNGÜDE ŞANSLI BURÇLAR: YAY, İKİZLER, KOÇ, ASLAN

20 Aralık da Satürn Oğlak burcuna yerleşerek tam olarak iki buçuk yıl kalacak ve iş hayatı, disiplin, sistem, otorite, statü arayışı, güvenilir olma, sorumluluk alma konularında yeniden bir düzenleme getirerek daha iş odaklı olmamıza olanak verecek.

Kurumsal ve daha ciddi işler peşinde koşmaya başlayacağız ve hayatımızı sıfırdan düzene, sisteme oturtmaya çalışacağız.

SATÜRN DÖNGÜSÜNDEN ETKİLENENLER; OĞLAK, YENGEÇ, TERAZİ, KOÇ

Aralık ayı genel transit etkileriyle aydınlık bir algıda farklı bir ruhsal döngüye giriş yaptığımız 5 yıllık bir süreç olacak.

Hayatınız, yaşadıklarınız ile net bir şekilde yüzleşip geleceğinizi kendi ufkunuzda geliştirin, dönüştürün ve geleceğinize şekil verin...!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2017 Aralık Ayı Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement