ABD'de alev alan araçtaki sürücü kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

ABD'de alev alan araçtaki sürücü kurtarıldı

ABD'nin Georgia eyaletinde yanan bir araçta mahsur kalan sürücü, polisin müdahalesiyle kurtarıldı. Polis memuru, sürücüyü yanan araçtan çıkarmak için camı kırarak yardımcı oldu. Kurtarma operasyonu sadece 5 dakika sürdü ve sürücü tedavi altına alındı.

04.07.2023 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- ABD'de alev alan araçtaki sürücü kurtarıldı

GEORGIA - ABD'nin Georgia eyaletinde yanan bir araçta mahsur kalan sürücü, olay yerine giden polisin müdahalesiyle kurtarıldı.

ABD'nin Georgia eyaletinin güneyinde bulunan Candler bölgesinde polise yoldan sapan bir aracın ihbarı geldi. İhbar üzerine bölgede bulunan 46'ncı kara yoluna giden Komiser Ashley Taylor, yol kenarında alev ve dumanlarla kaplı bir araçla karşılaştı. Taylor, sürücüye emniyet kemerini çıkarması ve arabadan inmesi için bağırırken sürücünün yan camını bir copla kırarak sürücüyü yanan arabadan dışarıya çekti. Candler Bölge Şerifi John Miles, kahraman polis hakkında, "Böyle kritik bir durumda yapmayı umduğumuz gibi bir tepkiyle yanıt verdi" ifadelerini kullandı. Komiser sayesinde kurtarma operasyonunun 5 dakikadan kısa bir sürede gerçekleştiği belirtildi. Kurtarılan sürücü tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ABD\'de alev alan araçtaki sürücü kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'de alev alan araçtaki sürücü kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement