ABD'de yoğun yağış ve rüzgarlar: Köpeğini kurtarmak için su kanalına atlayan kişi helikopterle kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

ABD'de yoğun yağış ve rüzgarlar: Köpeğini kurtarmak için su kanalına atlayan kişi helikopterle kurtarıldı

ABD'nin California eyaletinde etkili olan yoğun yağışlar ve şiddetli rüzgarlar nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Bir kişi, köpeğini kurtarmak için su kanalına atlayarak mahsur kaldı ve helikopterle kurtarıldı. Köpeğin ise güvenli bir yere çıkmayı başardığı ve sağ salim bulunduğu açıklandı.

06.02.2024 13:30  Güncelleme: 04:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

? ABD'nin California eyaletini etkisi altına alan yoğun yağış ve sert rüzgarlarda köpeğini kurtarmak için arkasından su kanalına atlayan bir kişi, helikopterle kurtarıldı. Köpeğin daha sonra sağ salim bulunduğu açıklandı.

ABD'nin California eyaletinde etkili olan yoğun yağışlar ve şiddetli rüzgarlar nedeniyle 2 kişi yaşamını kaybetti. Eyalet genelinde sağanak yağışlara bağlı sokaklarda su baskını ve toprak kaymaları meydana geldi. Los Angeles İtfaiyesi, dün itibariyle bölgede 130 su baskını ve çok sayıda yaralanma olduğunu belirtti. İtfaiye helikopter ekibi, görgü tanıklarından gelen ihbar üzerine dün su kanalına düşen köpeğini kurtarmak için suya atlayan ve mahsur kalan bir kişiyi kurtardı. Adamın köpeği ise güvenli bir yere çıkmayı başardığı için sağ salim bulundu.

ABD\'de yoğun yağış ve rüzgarlar: Köpeğini kurtarmak için su kanalına atlayan kişi helikopterle kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'de yoğun yağış ve rüzgarlar: Köpeğini kurtarmak için su kanalına atlayan kişi helikopterle kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement