Adana'da 2 Arkadaştan 8 Aydır Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Adana'da 2 Arkadaştan 8 Aydır Haber Alınamıyor

Adana\'da 2 Arkadaştan 8 Aydır Haber Alınamıyor

Adana'da aynı işyerinde çalışan 27 yaşındaki Mehmet Somuncu ile 29 yaşındaki Müslüm Saçan'dan 8 aydır haber alınamıyor.

10.11.2015 12:21

Adana'da aynı işyerinde çalışan 27 yaşındaki Mehmet Somuncu ile 29 yaşındaki Müslüm Saçan'dan 8 aydır haber alınamıyor. Baba Fuat Somuncu, "Oğlumdan ufacık bir ses bekliyoruz. Perişan haldeyiz" dedi.

Merkez Çukurova İlçesi Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki bir markette çalışan Mehmet Somuncu, 23 Şubat akşamı annesi Nurgül Somuncu'ya "Arkadaşımla buluşacağım, belki gece onda kalırım. Sabah da direk markete giderim, beni merak etme" diyerek evden çıktı. Sabah 09.00'da işyerinde olması gereken Somuncu, markete gitmedi. Oğlunun işe gitmediğini öğrenen baba Fuat Somuncu, birlikte gezmeye gittiği arkadaşı Müslüm Saçan'ın ailesine ulaşıp haber almak istedi. Müslüm Saçan'ın da aynı şekilde ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.

Her iki aile de Cumhuriyet Savcılığı ve polise başvurarak çocuklarının bulunmasını istedi. Polis ekipleri kayıp gençleri bulmak için çalışma başlattı. Müslüm Saçan'ın kullandığı babasına ait otomobil ise DSİ Çamlık alanında park halinde bulundu. Kapılarının kilitli olan otomobilde herhangi bir zorlama olmadığı saptandı.

'HİÇBİR PROBLEMİMİZ YOKTU'

Baba Fuat Somuncu, Şubat ayından bu yana oğullarından gelecek haberi beklediklerini söyledi. Perişan olduklarını belirten Somuncu ŞÖYLE DEDİ:

"Ailece hiçbir problemimiz yoktu. Ailesine çok düşkün bir çocuktu. Bir yerlere habersiz gidip, gelmezdi. Mutlaka bilgi verirdi. Giderken yanında parası da vardı. Gittiği günden bu yana ailecek perişan olduk. Her gün gelecek hayırlı haberi bekliyoruz. Oğlumun derdinden hepimiz hastalandık. Tek isteğimiz bir ses versin, haber versin. Başka bir dileğimiz yok." - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 2 Arkadaştan 8 Aydır Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement