Adıyaman Belediyesi Kent Parkı'nda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Belediyesi Kent Parkı'nda Çalışmalar Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Kent Parkı\'nda Çalışmalar Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin kuzey kısmında yapımı sürdürülen Kent Park'ta çalışmalar hızla ilerliyor. Yeni Mahalle'de yapımı devam eden 25 bin metrekarelik alanda birçok sosyal aktivite yapılabilen Kent Park'ın çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, projenin sonuna yaklaşıldığını belirtti. Park içerisinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi sosyal alanlar bulunacak. Çevre sakinleri ise Kent Park'ın yapımından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Kılınç'a teşekkür etti.

14.08.2023 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin kuzey kısmında yapımı sürdürülen Kent Park'ta çalışmalar devam ediyor.

Yeni Mahalle'de yapımı devam 25 bin metrekarelik alan üzerinde birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği Kent Park'ın çalışmaları devam ederken Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç çalışmaları yerinde inceledi.

Yapımı devam eden Kent Park'ın çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç, "Şehrimizin kuzey kısmı olan Yeni Mahalle'de 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde sürdürülen Kent Park'taki çalışmalarımızın sonuna yaklaşıyoruz. İçinde basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile sosyal alanların bulunacağı projemizin yürüyüş yolları döşenmeye başlandı. İnşallah en kısa sürede bu parkımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Kent Park'ın yapımından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren çevre sakinleri hizmetlerinden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a teşekkürlerini iletti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Belediyesi Kent Parkı'nda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement