Adıyaman'ın Renkleri AKM'de - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'ın Renkleri AKM'de

Adıyaman\'ın Renkleri AKM\'de

Fotoğraf Sanatçısı Fatih Çam'ın eserlerinden oluşan 'Adıyaman'da Doğa ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi, AKM Sergi Salonu'nda açıldı.

31.08.2013 19:11

Adıyaman'ın fotoğraflarla tanıtıldığı sergi, 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Sanatçı Fatih Çam'ın eserlerinden oluşan 'Adıyaman'da Doğa ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi, Adapazarı Kültür Merkezi'nde açıldı. Gerçekleştirilen törene, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk'ün yanı sıra, belediye yöneticileri ile sanatseverler katıldı.

-Büyükşehir'e teşekkür

Sergide yer alan eserler ile Adıyaman'ı tanıtmayı hedeflediğini belirten Sanatçı Çam, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz sergimiz, Adıyaman'ı daha yakından tanıyabilmemizi sağlayacak. 15 yıldır fotoğraf sanatıyla ilgileniyorum. Bugün ayrıca 4. kişisel sergimi açabilmenin de mutluluğunu yaşıyorum. Sergi açılışına verdiği desteklerden ötürü Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, serginin hayırlı olmasını dileyerek fotoğraf sanatçısı Çam'a çiçek takdim etti.

-31 Ağustos'a kadar

AKM'de sergilenen 'Adıyaman'da Doğa ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi, 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyaman'ın Renkleri AKM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement