Afganistan'da trafik kazasında 21 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Afganistan'da trafik kazasında 21 kişi hayatını kaybetti

Afganistan\'da trafik kazasında 21 kişi hayatını kaybetti

Afganistan'ın güneyindeki Hilmend vilayetinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü, motosiklet ve akaryakıt tankeri çarpıştı. Kazada otobüs yandı ve 21 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi ise yaralandı.

17.03.2024 10:17  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afganistan'ın güneyindeki Hilmend vilayetinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü, motosiklet ve akaryakıt tankerinin çarpışması sonucunda 21 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı.

11 YARALININ DURUMU AĞIR

Gereşk bölgesinde bulunan otoyolda seyreden bir motosiklet, yolcu otobüsüne çarptı. Kontrolden çıkan otobüs, daha sonra karşı şeritten gelen bir yakıt tankerine çarptı.

Afgan basınında yer alan haberlere göre kaza sonrasında otobüste yangın çıktı. Kazada yaralananlar Gerişk ve Leşgergah ilçelerindeki hastanelere sevk edildi. Helmand Bilgi ve Kültür Dairesi'nden yapılan açıklamada, 38 yaralıdan 11'inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afganistan'da trafik kazasında 21 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ömer Usal: Araba var mı ki orda 3 21 Yanıtla
    Mmt Erd: Hemde senin hayatında binemeyeceğin arabalar var... Tabi burada hapis kaldığın için Türkiye nin dışında bir yeri görmeyi bırak hayalini bile kuramadığın için sende haklısın. 15 9 Ömer Usal: Afganistan’ın hayalini kuruyorum senelerdir 0 0 Ömer Usal: 3 Avrupa ülkesinde tatil yaptım helvacı Mehmet efendi 0 0
  • Arslan Demir: Askerliğimi orda yaptın en son model arabalar orda yani oo arabalar türküyede olsa 200 milyon değerinde olur net ?? 13 4 Yanıtla

Advertisement