Ahi Evran Üniversitesi Araç Filosunu Genişletiyor - Son Dakika
Güncel

Ahi Evran Üniversitesi Araç Filosunu Genişletiyor

Ahi Evran Üniversitesi Araç Filosunu Genişletiyor

Kurumsallaşma, gelişme ve büyüme bakımından önemli mesafeler kat eden üniversitemiz hizmet ve eğitim binalarının yanı sıra araç gereç ve teçhizat yönünden de gelişimini sürdürüyor.

06.09.2013 10:18

Üniversite akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin il içi ulaşımında ve uygulamalı teknik gezi, konferans, fuar ve spor müsabakalarına katılmak üzere gerçekleştirecekleri seyahatlerde kullanılmak üzere sınıfının en iyi araçlarından biri olarak tanımlanan 46 yolcu kapasitesine sahip 2013 model yeni bir otobüs daha alınarak araç filosuna dahil edildi.

Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam konuyla ilgili bir açıklama yaparak üniversitemiz personeli ve öğrencilerine her alanda en iyiyi sunmaya çalıştıklarını söyledi. Rektör Saylam şöyle konuştu: "Üniversitemiz gerek personel gerekse öğrenci sayısı itibariyle her geçen gün büyümektedir. Büyüyen üniversitemizin de ihtiyaçlarının artması bizi yeni bir otobüs alımına yöneltti. Amacımız gerek akademik ve idari personelimizin gerekse öğrencilerimizin hem üniversitemizin yerleşkeleri arasındaki ulaşımını rahatlatmak hem de il dışına gerçekleştirecekleri bilimsel, kültürel ve sportif amaçlı gezilerinde kolaylık sağlamak. Yeni otobüsümüzün üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahi Evran Üniversitesi Araç Filosunu Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement