Aileleri Kayıp Diye Başvurdu, Onlar Karpuz Satarken Bulundu - Son Dakika
Güncel

Aileleri Kayıp Diye Başvurdu, Onlar Karpuz Satarken Bulundu

Aileleri Kayıp Diye Başvurdu, Onlar Karpuz Satarken Bulundu

Bursa'da 12 yaşındaki iki çocuğun kaybolduğu ihbarı alan polis ekipleri, çocukları bir kamyonetin arkasında sokak sokak karpuz satarken buldu.

19.08.2012 10:06

Bursa'da 12 yaşındaki iki çocuğun kaybolduğu ihbarı alan polis ekipleri, çocukları bir kamyonetin arkasında sokak sokak karpuz satarken buldu. Bayram günü çocuklarını kaybettiklerini zanneden aileler ise onlara kavuşunca sevinç gözyaşı döktü.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın ve Akbulut ailesi, 12 yaşındaki Yusuf Aydın ve Bilal Akbulut isimli çocuklarının eve gelmemesi üzerine 155 Polis İmdat'ı arayarak kayıp ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri ailelerden çocuklar hakkında bilgi ve fotoğraf aldıktan sonra Yiğitler Mahallesi'nde arama çalışması başlattı. Ellerindeki fotoğrafla sokak sokak Yusuf ve Bilal'i arayan polis ekipleri, çocukları mahalle aralarında araç ile seyyar satış yapan kamyonetin üzerindeki karpuzları satmak için bağırırken buldu. Hemen aracı durduran polis ekipleri, iki çocuğu alıp polis merkezine getirdi. Çocuklarının bulunduğu haberini alan gözü yaşlı aileler koşarak polis merkezine geldi. Çocukların evlerine kavun ve karpuz götürmek için böyle bir işe kalkıştıkları öğrenildi.

Çocuklarına kavuşan gözü yaşlı iki anne, sevinçten ne diyeceğini bilemedi. Çocukları ile evlerinin yoluna koyulan iki aile, "Bayrama büyük acıyla girecektik. Çocuklarımıza kavuştuk. Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aileleri Kayıp Diye Başvurdu, Onlar Karpuz Satarken Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement