Akçakale'de kamu görevlisi kılığına girerek dolandırıcılık yapan 5 şüpheli yakalandı - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de kamu görevlisi kılığına girerek dolandırıcılık yapan 5 şüpheli yakalandı

Akçakale\'de kamu görevlisi kılığına girerek dolandırıcılık yapan 5 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 23 cep telefonu, içinde adres sorgu programı bulunan 3 bilgisayar, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 92 mermi, 33 uyuşturucu hap, 5 bin 600 dolar, 1100 TL ile çok sayıda hafıza kartları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

21.06.2023 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'nın Akçakale ilçesinde kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak aradıkları kişileri dolandırdığı belirlenen 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.

Asayiş Şubesi ekipleri, telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler tarafından eş zamanlı olarak 5 adrese düzenlenen operasyonda, İ.H.T., T.A., M.T., A.U. ve A.K. yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 23 cep telefonu, içinde adres sorgu programı bulunan 3 bilgisayar, 2 pompalı tüfek, 2 tabanca, 92 mermi, 33 uyuşturucu hap, 5 bin 600 dolar, 1100 TL ile çok sayıda hafıza kartları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akçakale'de kamu görevlisi kılığına girerek dolandırıcılık yapan 5 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement