Akçakale'de Okulların Eksiklikleri Gideriliyor - Son Dakika
Güncel

Akçakale'de Okulların Eksiklikleri Gideriliyor

Akçakale\'de Okulların Eksiklikleri Gideriliyor

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat Şehit Polis Ferhat Avcı İlkokulu'nu ziyaret ederek okulun eksiklikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

26.10.2014 14:05

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Okay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Aksoy, Akçakale Askerlik Şube Başkanı Ahmet Dumlu, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ile birlikte Şehit Polis Memuru Ferhat Avcı İlkokulunu ziyaret etti.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; okullarda bulunan eksiklikleri yerinde inceleyen Kaymakam Fırat, okul müdürü ve öğretmenlerden okul ve öğrencilerin son durumları ile ilgili bilgi aldı.

Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat okulları ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit edip eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaymakam Fırat, "Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız eğitim gören öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Akçakale'nin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağımıza inanıyorum" dedi.

Daha sonra Kaymakam Fırat, eksiği olan okulların eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız'a talimat verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Okay ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Aksoy bazı eksiklerin tamamlanması için gerekli yardımların sözünü verdi. Öğrencileri de unutmayan Kaymakam Fırat kırtasiye ve oyuncak hediye ederek öğrencileri sevindirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakale'de Okulların Eksiklikleri Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement