Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayını kutladı - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayını kutladı

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayını kutladı

Belediye Başkanı Salih Hızlı, mesajında, Ramazan ayının bir ibadet mevsimi olmasının yanında, kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan, gönülleri coşturan, ufku açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olduğunu belirtti.

26.05.2017 14:31  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Ramazanın; Allah'a olan kulluk şuurunu derinden hissedilir, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğunu anlatan Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif'e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu mübarek ayda inşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, mesajının devamında, "Yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. On bir ayın sultanı Ramazan ayındaki güzel alışkanlıklarımızı hayatın tüm zamanına yayarak ve odak noktasına yerleştirerek, çocuklarımıza örnek insan, dünya toplumlarına örnek toplum olacağız. Bu vesileyle, Akhisarlı kardeşlerimin Mübarek Ramazan ayını kutlar, Ramazan ayının Bölgemiz, Ülkemiz, İslam Âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" diye kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ramazan ayını kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement