Akhisar Topbaşı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Akhisar Topbaşı Yaptı

Akhisar Topbaşı Yaptı

Akhisar topbaşı yaptı Teknik Direktör Cihat Arslan; LuaLua, Hasan Kabze ve Orhan Taşdelen'i kadrodan eledi SPOR Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı.

04.01.2016 11:24

Akhisar topbaşı yaptı

Teknik Direktör Cihat Arslan; LuaLua, Hasan Kabze ve Orhan Taşdelen'i kadrodan eledi

SPOR Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı.

Hasan Kabze, Lomana LuaLua ve Orhan Taşdelen'i kadrodan eleyen Teknik Direktör Cihat Arslan, ara transferde 1 ya da 2 takviye planladığını söyledi. Üç futbolcunun dışında takımda ayrılık olmayacağını dile getiren genç teknik adam, Her şeyden önce ilk yarı performansları için kalan ve giden tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Devreyi iyi bir yerde bitirdik ama ikinci yarı daha önemli. Ayrıca Türkiye Kupası'na kötü başladık. Bunu da düzeltmemiz gerekiyor diye konuştu.

Devre arası tatilinde, ara transferde yapılacaklar konusunda yöneticilerle genellikle telefonda görüştüğünü, önümüzdeki günlerde karşılıklı konuşmalarla tabloyu şekillendireceklerini dile getiren Cihat Arslan, Kaç oyuncu alacağımız ve hangi mevkilere transfer yapacağımız bu görüşmelerde netlik kazanacak ifadesini kullandı. Cumartesi günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor 1966'yı konuk edecek yeşil-siyahlı ekipte ikinci yarının ilk antrenmanına izinli olan Douglao, N'Guemo, kaleci Milan Lukac, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Abdülkadir Özdemir ve Hugo Rodellega katılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Topbaşı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement