Akmerkez'den Yaşam Haberleri - Son Dakika
Güncel

Akmerkez'den Yaşam Haberleri

Akmerkez\'den Yaşam Haberleri

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel alışveriş için Akmerkez'i tercih eden ünlü simalar arasında yer alıyor.

07.05.2014 14:33

Akmerkez'den Yaşam Haberleri

Çağla Şıkel

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel alışveriş için Akmerkez'i tercih eden ünlü simalar arasında yer alıyor. Çağla Hanım, sabah kuşağında canlı olarak sunduğu programın ardından evine giderek çocuklarıyla vakit geçirdikten sonra evinin mutfak eksiklerini almak için alışveriş merkezine geldi.

Emre Belözoğlu

Fenerbahçe Spor Kulübünün yıldız futbolcusu ve takım kaptanı Emre Belözoğlu'nu Akmerkez'e girerken görüntüledik. Her daim şık giyim tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu, kendisi için alışveriş yaparken bir yandan da iş görüşmeleri yapmaya devam ediyordu.

Levent Kızıl, Sinan Engin

İşadamı Levent Kızıl ve eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin'e geçtiğimiz gün Akmerkez'e girerken rastladık. Sıkı dost olan iki yakın arkadaş ligin bitmesine az bir süre kalmasına rağmen geçen maçların kritiğini yapmak hem de iş konuşmak üzere Akmerkez'deki bir cafe'ye oturarak uzun uzun sohbet ettiler.

Tevfik Doğan, Fulya Gündoğdu

İşadamı Doğan Gündoğdu'nun eşi Fulya Hanım ve oğlu Tevfik Doğan'ı geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Akmerkez'de görüntüledik. Yaz aylarının yaklaşmasıyla oğlu Tevfik Doğan için alışveriş yapan Fulya Hanım, oğluyla birlikte keyifli bir alışveriş turu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akmerkez'den Yaşam Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement