Akota Otomotiv Hizmete Girdi! - Son Dakika
Güncel

Akota Otomotiv Hizmete Girdi!

Akota Otomotiv Hizmete Girdi!

Tofaş'ın Ankara'da kurulan Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Bayisi Akota Otomotiv hizmete girdi!

28.05.2012 17:01

Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları için entegre satış ve satış sonrası hizmeti verecek olan Akota Otomotiv, Tofaş CEO'su Kamil Başaran'ın katılımı ile Ankara'da açıldı.

Akota Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanları Murat Balkan ve Rıfat Vardar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış etkinliklerinde bir konuşma yapan Tofaş CEO'su Kamil Başaran, "Jeep ve Alfa Romeo markalarının bir araya gelmesiyle güçlü bir sinerji doğacaktır. Lancia'nın da genişleyen ürün gamı ile bu gruba dâhil olmasıyla satış hacmimizin daha da yükselmesini hedefliyoruz. Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları için belirlenen yeni bayilik standartlarının uygulandığı Akota Otomotiv, bu 3 markamız için öngördüğümüz farklılaştırma stratejisinde çok önemli bir yol arkadaşıdır" dedi.

Tofaş çatısı altında temsil edilen Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları için entegre satış ve satış sonrası hizmeti verecek olan Akota Otomotiv, Tofaş CEO'su Kamil Başaran'ın katılımı ile Ankara' da resmen açıldı. Akota Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanları Murat Balkan ve Rıfat Vardar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda VIP davetlinin de katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Tofaş CEO'su Kamil Başaran, "Jeep ve Alfa Romeo markalarının bir araya gelmesiyle güçlü bir sinerji doğacaktır. Lancia'nın da genişleyen ürün gamı ile bu gruba dahil olmasıyla satış hacmimizin daha da yükselmesini hedefliyoruz. Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları için belirlenen yeni bayilik standartlarının uygulandığı Akota Otomotiv, bu 3 markamız için öngördüğümüz farklılaştırma stratejisinde çok önemli bir yol arkadaşıdır" dedi.

Akota Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balkan ise; "Akota Otomotiv olarak her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, temsil ettiğimiz Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının müşterilerine satış ve satış sonrasında en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışacağımızı özellikle vurgulamak istiyorum." dedi.

Ankara Ümitköy mevkiinde 5250 metrekare kapalı alana sahip Akota Plaza'da Lancia, Alfa Romeo ve Jeep marka araçlar için yetkili satış ve Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Dodge, Chrysler markaları için ise yetkili servis hizmeti veriliyor. Akota Plaza'da showroom, mekanik atölyeler, müşterek kaporta, boya atölyeleri, yedek parça depoları, aksesuar satış, Otoeksper (ikinci el satış hizmeti), misafir kafeteryaları ile idari ve sosyal birimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akota Otomotiv Hizmete Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement