Aksaray Barışmaya Ikna Edemediği Nikahsız Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Aksaray Barışmaya Ikna Edemediği Nikahsız Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü

Aksaray'da 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle evi terk eden ve babasının evine yerleşen nikahsız birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Seher Yaşar'ı iddiaya göre barışmaya ve eve dönmeye ikna edemeyince balkonda tabanca ile vurarak öldürdü.

16.02.2017 13:39

Aksaray'da 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle evi terk eden ve babasının evine yerleşen nikahsız birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Seher Yaşar'ı iddiaya göre barışmaya ve eve dönmeye ikna edemeyince balkonda tabanca ile vurarak öldürdü. Olay, Hasas Mahallesi 6645 Sokak 5 Numaralı 2 katlı apartmanın meydana geldi. Sivas'ta nikahsız olarak birlikte yaşayan 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı ile 26 yaşındaki Seher Yaşar, arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı. Bunun üzerine Seher Yaşar memleketi Aksaray'a baba evine yerleşti. 3 gün önce de Ahmet Yazıcı evden ayrılan Seher Yaşar ile barışmak ve eve götürmek için Aksaray'a geldi. Seher Yaşar'ı babasının evinde ziyaret eden Ahmet Yazıcı, 2 gün boyunca ikna etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Bugün öğle saatlerinde yeniden barışmak için Seher Yaşar'ın baba evine giden Yazıcı, kendisi eve alınmayınca konuşmak için birinci kat balkonuna çağırdı. Yaşar'ı ikna etmeye çalışan Yazıcı iddiaya göre başarılı olamayınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Ahmet Yazıcı, balkondaki Seher Yaşar'a 3 el ateş etti. Yaşar kanlar içerisinde kalırken, Yazıcı ise olay yerinden kaçtı. Komşularının ve üst katta bulunan ailesinin silah sesini duyarak olayı fark etmesi üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Yardım ekipleri de yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seher Yaşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından bölgede çalışma başlatan polis, kaçan Ahmet Yazıcı'yı elindeki suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray Barışmaya Ikna Edemediği Nikahsız Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Barışmaya Ikna Edemediği Nikahsız Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement