Alaettin Çakıcı'nın Annesinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Alaettin Çakıcı'nın Annesinin Cenazesi Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Alaettin Çakıcı'nın camiye getirilmesi Cenaze aracı ve Şakire Çakıcı'nın fotoğrafı Cenaze namazından görüntüler Cenazenin taşınması Alaettin Çakıcı'nın annesinin cenazesi toprağa verildi Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumundan özel izinle getirilen Çakıcı da cenaze törenine katıldı Alaettin Çakıcı'nın annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesi defnedildi.

18.02.2016 17:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Alaettin Çakıcı'nın camiye getirilmesi

Cenaze aracı ve Şakire Çakıcı'nın fotoğrafı

Cenaze namazından görüntüler

Cenazenin taşınması

Alaettin Çakıcı'nın annesinin cenazesi toprağa verildi

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumundan özel izinle getirilen Çakıcı da cenaze törenine katıldı

Alaettin Çakıcı'nın annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesi defnedildi.

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Alaettin Çakıcı, annesinin cenazesine katılması için özel güvenlik önlemleri eşliğinde İstanbul'a geldi.

Gültepe'deki evine öğle sıralarında getirilen Çakıcı, ikindi vaktine kadar evde taziyeleri kabul etti. Çakıcı'nın annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesi, komşularından helallik alındıktan sonra Levent'teki Afet Yolal Camisi'ne götürüldü. Alaettin Çakıcı, yine geniş güvenlik önlemleri altında camiye getirildi.

Şakire Çakıcı için düzenlenen cenaze törenine oğulları Alaettin ve Gencay Çakıcı, eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin ve sanatçı Ercan Saatçi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ile vatandaşlar katıldı.

Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şakire Çakıcı'nın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Alaettin Çakıcı\'nın Annesinin Cenazesi Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaettin Çakıcı'nın Annesinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement