Altın Portakal Ödüllü Oyuncudan Yeni Yıla Yeni Masallar - Son Dakika
Güncel

Altın Portakal Ödüllü Oyuncudan Yeni Yıla Yeni Masallar

Altın Portakal Ödüllü Oyuncudan Yeni Yıla Yeni Masallar

Altın Portakal ödüllü oyuncu Beste BEREKET, 4 Ocak günü Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı ile Akatlar'daki Kids Nook Çocuk Kitabevi Ve Masal Akademi' de çocuklar ile buluşuyor.

01.01.2014 10:24

Altın Portakal ödüllü oyuncu Beste BEREKET, 4 Ocak 2014 Cumartesi günü Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı ile Akatlar'daki Kids Nook Çocuk Kitabevi Ve Masal Akademi' de çocuklar ile buluşuyor…

Geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan ve günümüzde neredeyse unutulmaya yüz tutmuş hikaye anlatıcılığı sanatını yaygınlaştırmak ve yeni nesillere aktarmak üzere düzenlenen proje kapsamında, ünlü oyuncu Beste Bereket'te her ay yeni bir klasik masalla çocukların karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu yeni yılın ilk masal anlatımını 4 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 13.00 de Kids Nook Çocuk Kitabevi ve Masal Akademi'de Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalını 6-12 yaş aralığındaki çocuklar ile birlikte anlatacak. Sonrasında ise Altın Portakal ödüllü oyuncu Beste Bereket'le birlikte "Elma Şekeri" atölyesi gerçekleştirilecek.

Sözlü iletişime dayalı interaktif olarak gerçekleşen masal anlatımlarında çocukların dinleme, konuşma, hayal gücü, beden dili gibi becerilerini geliştirebilmelerine destek olunuyor. Çocuklar, teknolojinin tüm cazibesine alternatif, masalların hayal güçlerinde uyandırdığı büyülü dünyanın tadına varma imkanı bulabiliyor.

Masal Anlatımı ve Elma Şekeri Atölyesi

Tarih: 4 Ocak 2014 Cumartesi Saat: 13:00-14:00 Dil: Türkçe
Yaş: 6-12 yaş Ücret: 50 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Portakal Ödüllü Oyuncudan Yeni Yıla Yeni Masallar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement