Anatolia Yemek Fabrikasının Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Anatolia Yemek Fabrikasının Açılışı Yapıldı

Anatolia Yemek Fabrikasının Açılışı Yapıldı

Iğdır'da faaliyet gösteren Anatolia düğün salonu yemek fabrikasının açılışı yapıldı.

22.03.2013 08:00

MHP MİLLETVEKİLİ SİNAN OĞAN "FABRİKAYA SAHİP ÇIKALIM YAŞASIN"DEDİ

Açılışını Iğdır valisi Ahmet Pek, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, vali yardımcısı Şenol Kaya, Jandarma Alay komutanı Erdem Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Deftardar Mehmet Durusoy ,Ak parti İl başkanı Mustafa Buluş ,Ticaret ve Sanayi odası başkanı Kamil Arslan Ehlibeyt Alimler derneği başkanı Veli Beder ve çok sayıda davetli katıldı.

Ehlibeyt Alimler derneği başkanı Veli Beder 'in dua okumasıyla kesilen kurdeleden sonra fabrika yeri gezildi.

Daha sonra salonda konuşan MHP Milletvekili Sinan Oğan,Iğdır'a bu yemek fabrikasını yapan iş adamımızı kutluyorum.. Doğu bölgesinde bile olmayan 5 bin kişilik yemek fabrikası ilimize hayırlı olsun sizlerden isteyim bu yemek fabrikasını yaşatmanız sahip çıkmanızdır. Siz sahip çıksanız bu fabrika işler birçok vatandaşımızda ekmek yer"dedi.

Ticaret ve Sanayi odası başkanı Kamil Arslan," Iğdır'a böyle bir yemek fabrikasının yapılması bizleri mutlu etmiştir. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Fabrika Yönetim Kurulu başkanı Erol Durak'ta Düğün salonun alt kısmında kurulan yemek fabrikasının 9001 ve İso 2008 hijyen ve kalite belgesi,2005 ve 22.000 gıda üretim belgesi ile TSE belgelerine sahip modern bir fabrika olduğunu belirtti.

Erol Durak, fabrikamızın amacı Iğdır il sınırları içerisinde yemek hizmeti alan resmi ve resmi olmayan yerlerin yemek ihtiyaçlarını damak tadımıza uygun kaliteli ve uygun fiyata yemek ihtiyaçlarını karşılamaktır.Iğdır'da ki taziye yerlerine düğün sünnet ve toplantıların yapıldığı mekanlara donanımlı araçlarımızla sıcak ve taze yemek verme imkanına sahibiz Tam donanımlı araçlarımızla – 20 derecede bile taşımalı sistemle sıcak yemek verme imkanına sahibiz. Organize sanayi bölgesindeki küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin yemek ihtiyaçlarını tabldot yemekle çözme düşüncesindeyiz deneyimli kadromuzla modern üretim tesisimiz ve araç gereçlerimizle günlük 5000 kişilik yemek üretim kapasitesine sahibiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anatolia Yemek Fabrikasının Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement