Ankaralı Öğretmenlerden "En Büyük Eğitimci Peygamber Efendimiz" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Ankaralı Öğretmenlerden "En Büyük Eğitimci Peygamber Efendimiz" Etkinliği

Ankaralı öğretmenlerden "En büyük eğitimci Peygamber efendimiz" etkinliğiANKARA - Ankara'da Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulunda görev yapan İngilizce ve Türkçe öğretmenleri, Öğretmenler gününe özel 'En büyük eğitimci Peygamber efendimiz' adı altında 5 ilahiden oluşan 'Ey Nur-u Hüda' albümü çıkardı.

24.11.2017 11:43

Ankaralı öğretmenlerden "En büyük eğitimci Peygamber efendimiz" etkinliği

ANKARA - Ankara'da Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulunda görev yapan İngilizce ve Türkçe öğretmenleri, Öğretmenler gününe özel 'En büyük eğitimci Peygamber efendimiz' adı altında 5 ilahiden oluşan 'Ey Nur-u Hüda' albümü çıkardı.

Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulunda görev yapan Türkçe Öğretmeni Mustafa Caymaz ve İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk, Öğretmenler gününe özel 'En büyük eğitimci Peygamber efendimiz' adı altında 'Ey Nur-u Hüda' albümü çıkardı. Çıkardıkları albüm 5 ilahiden oluşurken, ilahilerde öğrencilere Peygamber efendimizin eğitimci kişiliği aktarılmaya çalışıldı. Albüm öğrencilere ücretsiz şekilde dağıtıldı. Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Mustafa Kemal Çalışır, "Biz Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulu olarak çocuklarımızı hem dini hemde ilmi yönden geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızla kültürel yönden de sürekli sosyal aktiviteler yapıyoruz. Bu vesileyle okulumuzun Türkçe Öğretmeni Mustafa Caymaz ve İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk, Peygamber efendimizin eğitimci yönünü ele alarak böyle bir albüm çıkarmışlar. Çocuklarımıza Peygamber efendimizin eğitimci yönünü anlatmak için çok güzel örnek oldu, bu sebeple öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Albümde yer alan 5 ilahinin sözlerinin kendisine ait olduğunu belirten Türkçe Öğretmeni Mustafa Caymaz, "Biz eğitimci olarak Peygamber efendimizi örnek alan insanlarız" diye konuştu.

Caymaz şöyle devam etti:

"Burası da bir İmam Hatip okulu. Peygamber efendimizin örnek kişiliğini çocuklara biz nasıl anlatabiliriz diye düşündük. Daha sonra, sözün bir noktadan sonra uçabileceğini düşündük ama müzik olarak, klip olarak hafızalarında kalacaktır fikrine vardık. Bir senedir bu albümü yapmak için uğraştık. Okul müdürümüzün arkamızda durması sayesinde çok şükür başardık. İlahilerimiz de Peygamber efendimizin eğitimci ve örnek kişiliği anlatılmaktadır. Yaptığımız albümü CD şeklinde ücretsiz bir şekilde tüm öğrencilerimize dağıtıyoruz."

Öğretmenler gününe özel olarak çıkarılan albümü Türkçe Öğretmeni ile birlikte seslendiren İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk ise, "Bu albümü, öğrencilerimize Allah sevgisini Peygamber sevgisini müzikle de anlatabilmek için çıkardık" dedi.

İlahileri dinleyen çocuklar ise hocalarını tebrik ederek duygu ve düşüncelerini şöyle belirttiler: "Öğretmenlerimiz bize ilahilerinde en büyük öğretmenin 'Peygamber efendimiz' olduğunu anlatmışlar. Dinlerken çok etkilendik. Hocalarımızın baya iyi sesleri var.

Ankaralı Öğretmenlerden "En Büyük Eğitimci Peygamber Efendimiz" Etkinliği
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankaralı Öğretmenlerden 'En Büyük Eğitimci Peygamber Efendimiz' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement