Alanya'da Kamyon Dehşeti: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Kamyon Dehşeti: 2 Ölü

Alanya\'da Kamyon Dehşeti: 2 Ölü

Alanya'da bir kamyonun, motosikletine çarpması sonucu eşi ve 3 yaşındaki kızını kaybeden demirci ustası, cenazeler alınırken yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

22.09.2014 17:23  Güncelleme: 18:51

Alanya ilçesinde, plakası alınamayan bir kamyonun motosikletine çarpması sonucu eşi ve 3 yaşındaki kızını kaybeden demirci ustası, cenazeler alınırken yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Alanya'nın Kestel mahallesi D-400 karayolunda plakası alınamayan bir kamyon, 29 yaşındaki Mehmet Boz yönetimindeki 07 NTJ 78 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Kazada, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki eşi Seher Boz ve 3 yaşındaki kızları Elif Boz hayatını kaybetti. Eşi ve kızını kaybeden Mehmet Boz da kazadan hafif yaralı kurtuldu.

AYAKTA ZOR DURABİLDİ

Kazada yaşamlarını kaybeden anne Seher Boz ve kızı Elif Boz'un cenazeleri Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığınca otopsi yapılmak üzere kaldırıldığı Alanya Belediyesi morgundan Mehmet Boz ve yakınları tarafından alındı. Demirci ustası Boz, cenazeler alınırken yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Cenazelerin Saralar köyündeki Aile Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Motosiklete çarpan kamyon ise kayıplara karıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Kamyon Dehşeti: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman gökdağ: allah geride kalanlara sabır versin mekan ları cennet olsun 2 0 Yanıtla

Advertisement