Antalya - Evlilik Fuarında Toplu Nikah - Son Dakika
Güncel

Antalya - Evlilik Fuarında Toplu Nikah

Antalya - Evlilik Fuarında Toplu Nikah

Antalya'da Düzenlenen 6'ncı Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'nda, 5'i Dini Nikahla Evlilik Hayatı Yaşayan 6 Çifte Nikah Kıyıldı.

10.03.2011 19:50

ANTALYA'da düzenlenen 6'ncı Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı'nda, 5'i dini nikahla evlilik hayatı yaşayan 6 çifte nikah kıyıldı.

'Biz Evleniyoruz' sloganıyla gelenekselleştirilen fuar, Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı. Pazar gününe kadar sürecek fuarda, çeyiz, takı ve mücevher, ev tekstili ve mobilya, davetiye ve şeker firmaları ile oteller, düğün salonları, düğün ve davet organizasyon şirketleri stand açtı. En çok ilgiyi gelinlik standlarının gördüğü fuarda 75 stand kuruldu. Açılış günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplu nikah töreni yapıldı. Musa Köse ve Derya Cengiz çifti ile dini nikahlı yaşayan Meryem Karakın- Hasan Ali Sarp, Menekşe Keskin- Uğur Dırlan, Gülden Keser- Hüseyin Gözekçi, Hatice Çakıroğlu- Fethi Vurmaz ve Nazan Kalın- Şerafettin Arınlık'ın nikahını Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Deniz Filiz kıydı. Başkanvekili Filiz'in gelinlere verdiği evlilik cüzdanıyla toplu hatıra fotoğrafı da çektiren 6 çift, ardından davul eşliğinde oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Evlilik Fuarında Toplu Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement