Antalya Kundu'ya Üç Mavi Bayrak - Son Dakika
Güncel

Antalya Kundu'ya Üç Mavi Bayrak

Antalya Kundu\'ya Üç Mavi Bayrak

Kundu'ya üç mavi bayrakMavi bayrak almaya hak kazanan Kundu turizm bölgesindeki IC Green Palace Otel'de, turistlerin katıldığı törenle bayrak göndere çekildi.

26.05.2016 20:51

Kundu'ya üç mavi bayrak

Mavi bayrak almaya hak kazanan Kundu turizm bölgesindeki IC Green Palace Otel'de, turistlerin katıldığı törenle bayrak göndere çekildi.

IC Green Palace Otel'deki mavi bayrak törenine, Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit, Kundu Turizm Yatırımcıları A.Ş (KUYAB) Genel Müdürü Muzaffer Eken, otel yönetimi ve otelde konaklayan turistler katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Koçyiğit, mavi bayrağı IC Green Palace Teknik Müdürü Atilla Gözeğer'e teslim etti.

KUYAB'ın Kundu bölgesinde 5 oteli temsil ettiğini, bu otellerden IC Green Palace, Venezia Palace ve Mardan Palace'nin mavi bayrak aldığını belirten Eken, "Topkapı Palace ve Kremlin Palace ise bu yıl mavi bayrak alamadı. Fakat bu tesislerin çevreci otel anlamına gelen 'yeşil yıldızı' bulunuyor. IC Green Palace'ın ise kalite anlamına gelen 'beyaz yıldızı' hem de mavi bayrağı bulunuyor. Gelecek yıl KUYAB bünyesindeki 5 otelin de mavi bayrak alması için çalışacağız" dedi. Mavi bayrağı almalarını otel müşterileri ile birlikte kutlayan IC Green Palace yönetimi, bayrağı göndere çektikten sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kundu'ya Üç Mavi Bayrak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement