Arenapark'ta Babalar Yarışacak - Son Dakika
Güncel

Arenapark'ta Babalar Yarışacak

Arenapark\'ta Babalar Yarışacak

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, babalar ve oğulları bir potada buluşturuyor.

11.06.2012 13:30

Düzenlenen yarışmada 3 dakika içinde en çok basket atan baba-oğul Turkcell'den bir adet cep telefonu kazanırken, ikinci olan ekibe Mudo'dan 150 liralık hediye çeki veriliyor.

Üçüncü olan baba-oğula ise Elegance Optik'ten bir adet gözlük hediye ediliyor

Her çocuğun hayatındaki en özel insandır babalar. Geçmişin en güzel hatıralarında hep onlar vardır.

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 17 Haziran Babalar Günü'nde babasıyla unutulmayacak bir gün yaşamak istenler için çok özel bir etkinliğe imza atıyor.

ArenaPark, babalar ve oğulları bir potada buluşturuyor. 'En çok basketi sen at', adını taşıyan etkinlik kapsamında 16-17 Haziran tarihleri arasında ArenaPark'a bir basketbol potası kurulacak. ArenaPark'ta bulunan mağazalardan 25 lira ve üzeri alışveriş yapanların katılabileceği yarışmada 3 dakikada en çok basket atan baba-oğula Turkcell'den bir adet cep telefonu, ikinci gelen ekibe Mudo'dan 150 liralık hediye çeki, üçüncü gelen babaya ise Elegance Optik'ten bir adet gözlük hediye edilecek.

ArenaPark'ta eğlence bitmez

Yarı açık mimarisiyle fark yaratan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranları, herkese ve her bütçeye uygun mağazalarıyla büyük ilgi görüyor. ArenaPark'ta ulusal ve uluslararası markalara ait 100 mağaza yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arenapark'ta Babalar Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement