Ateş Edenlerden Kaçarken Yüksekten Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Ateş Edenlerden Kaçarken Yüksekten Düşüp Öldü

Ateş Edenlerden Kaçarken Yüksekten Düşüp Öldü

Samsun'da, kendisine ateş edenlerden kaçarken yüksekten düştüğü öne sürülen 19 yaşındaki Emre Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

04.06.2015 19:30  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, yerde kanlar içerisinde bulunan ve daha sonra polis tarafından yapılan incelemede, ateş edenlerden kaçarken yüksekten düştüğü sanılan 19 yaşındaki Ekre Kılıç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Olay, İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi Şehit Halil Şeref Sokak'ta meydana geldi. Yerde kanlar içerisinde yatan Emre Kılıç isimli genci gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emre Kılıç'ı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kılıç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KENDİSİNE ATEŞ EDENLERDEN KAÇARKEN DÜŞTÜ

Polis olay yerinde yapılan incelemede, 1 tabanca ve 2 adet boş kovan buldu. Polis hayatını kaybeden gencin, kendisine ateş edildiği için kaçarken yüksek bir yerden düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kılıç'a ateş ettiği iddia edilen İ.G. ve yanındaki B.D., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ateş Edenlerden Kaçarken Yüksekten Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AKP...Allah*Kitap*Peygamber: ÖNCE VATAN...SONRA AKP...NEDEN Mİ...ÇÜNKÜ CHP HAİN ERMENİLERİN,HAİN ALEVİLERİN,AYYASLARİN SARAPCILARİN,EZAN DÜŞMANLARİNİN,BAŞ ÖRTÜSÜ DÜŞMANLARİNİN PARTİSİ....HDP HAİN KROLARİN,HAİN ERMENİLERİN,BAYRAK DÜŞMANLARİNİN,ELLERİNDE ASKER POLİS KANİ OLANLARİN,VATANİMİZİ BÖLMEK İSTEYENLERİN PARTİSİ....BU İKİ SOL PARTİ VATANİMİZ İÇİN ÇOK TEHLİKELİDİRLER..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUŞU İÇİN AYAGA KALKİYORLAR...BUNLAR GAYLAR,LEZBİYENLER PARTİSİ..BUNLAR DİN DÜŞMANLARİ...TÜRK DÜŞMANLARİ NEDEN BU PARTİLERİ DESTEKLİYORLAR..MHPLİ KARDESLER BAHÇELİ NEDEN BU HAİNLERİ HİÇ ELEŞTİRMİYOR..MHPLİ KARDEŞLER GELİN OYLARİ BOLMEYELİM..HAİNLERİ BOLELİM..İNANİN DOĞRUSU BU..SOL HAİNLER BİR OLMUŞ MİLLETİN PARTİSİ...AKPYE...SALDİRİYORLAR...SEKSEN YİLDA YAPİLAMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ...OZGURCE DİNİMİZİ YASİYORUZ..KORKMADAN BAYANLAR BASLARİNİ ORTUYOR...GÜÇLÜ TÜRKİYE,GÜÇLÜ ORDU...ANCAK GÜÇLÜ AKP SAYESİNDE OLUR...SOLCU BEYNAMAZLAR KONUŞUR...AKP YAPAR... 2 16 Yanıtla
  • Hans Kürgen: Samsun araştırılmalı neden nedir diye 0 0 Yanıtla

Advertisement