Aygaz'ın Kampanyaları, 4 Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Aygaz'ın Kampanyaları, 4 Ödül Aldı

Aygaz\'ın Kampanyaları, 4 Ödül Aldı

Aygaz'ın reklam ve pazarlama kampanyaları, Kristal Elma Ödülleri'nde, iki Kristal, bir Gümüş ve bir Bronz Elma ödülü aldı.

29.09.2013 13:51

Aygaz'ın reklam ve pazarlama kampanyaları, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 25. kez düzenlenen Kristal Elma Ödülleri'nde, iki Kristal, bir Gümüş ve bir Bronz Elma ödülü aldı.

Aygaz açıklamasına göre, "En İyi Dijital Mecra Uygulaması" dalında Aygaz Dönüşümcü Kulübü dijital projesi Kristal Elma ödülüne layık görülürken, "Otomotiv Ürünleri" dalında "Kışa Özel Aygaz Otogaz" ve "Aygaz Otogaz Uzaktan Kumanda" reklam filmleri bir Kristal ve bir Gümüş Elma kazandı.

Ayrıca, Kristal ve Gümüş Elma Ödülü'nün dağıtılmadığı "Dijital Reklam Uygulamaları" dalında da Aygaz Dönüşümcü Kulübü kampanyaları, "sahibinden.com" uygulamasıyla Bronz Elma'ya hak kazandı.

Kristal Elma'ya layık görülen "Kışa Özel Aygaz Otogaz" reklam filminde, kış aylarında tüketicilerin araçlarından yaz aylarındaki gibi sürüş konforu ve yüksek performans alması amacıyla formülü değiştirilen ürün, tüketicilere eğlenceli bir kurguyla anlatıldı. Geçen yılın aralık ayında yayına giren reklam filmi, aynı zamanda "Aygaz Otogaz" markasının yenilenen yüzüyle ilk defa tüketicilerle buluştuğu reklam olma özelliğini taşıyor.

Bir diğer Kristal Elma Ödülü'ne layık görülen Aygaz Dönüşümcü Kulübü dijital projesi ise, otogaz kullanıcılarını ve aracını henüz otogaza dönüştürmemiş benzinli araç kullanıcılarını hedefledi. "Sahibinden.com" sitesindeki benzinli ve LPG'li araç ilanlarına konulan hesaplama aracıyla tüketiciler, ilanını görüntüledikleri araçların benzin, LPG ve Aygaz Otogaz ile yıllık tüketimlerini, yıllık kilometre verisini girerek görüntüledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aygaz'ın Kampanyaları, 4 Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement