Aysal, Alex'e Övgüler Düzdü - Son Dakika
Güncel

Aysal, Alex'e Övgüler Düzdü

Aysal, Alex\'e Övgüler Düzdü

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe ile yolları ayırması beklenen Alex'i öve öve bitiremedi.

09.09.2012 09:41  Güncelleme: 09:57

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Bugün gazetesine konuştu ve Alex'e övgüler düzdü. Aysal, Fenerbahçe'de yaşlandığı gerekçesiyle kulübeye çekilen Alex'in yaşının 35 olması sebebiyle aynı yaştaki Cris'in transferinin daha çok eleştirilmesi hakkında ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Elmalarla armutları karıştırıyorlar. Alex'in oynadığı pozisyonla bu çocuğun pozisyonu çok farklı. Yani Cris'in bölgesi, tecrübe istiyor. Alex'in bölgesi daha çok enerji istiyor. Ayrıca Alex de yaşlanmış değil. Gayet iyi oyuncu. Sadece belki motivasyonu düşmüş olabilir"

"HEPİMİZ ALEX'İ TAKDİR EDİYORUZ"

Aysal, bazı taraftarların Alex'in transferinin mümkün olduğuna dönük yorumlarıyla ilgili ise "Alex çok iyi bir sporcu. Ama Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesi şu anda mümkün değil. Çünkü bence Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir oyuncu. Alex de bunu istemez. Biz hepimiz Alex'i Çok takdir ediyoruz. Ama bu Fenerbahçe'nin bir kararı" diye konuştu.

Aysal, Cris'in 35 yaşında olmasına dönük eleştirilere de şöyle cevap verdi: "60 yaşında evinde sırtüstü yatan insanlar var, televizyon karşısında. Ama dışarıda 75 yaşında gezen, sabah 9 akşam 9 çalışan insanlar da var"

"CEBİMİZDEN FAZLA PARA ÇIKMADI"

Aysal, transfer harcamalarıyla ilgili olarak da bunların, iddia edildiği gibi yüksek rakamlar oluşturmadığını söyledi.

Neredeyse 60 milyon euroyu bulan maliyet rakamlarından bahsedilirken Aysal "Katiyetle doğru değil. Çünkü yarın rakamları açıkladığınız zaman herkes görecek ki bizim transferlere harcadığımız para gönderdiğimiz personelle karşılandı! Cebimizden fazla bir şey çıkmadı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aysal, Alex'e Övgüler Düzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement