B.Vanspor, Kırıkhan'ı Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

B.Vanspor, Kırıkhan'ı Ağırlayacak

B.Vanspor, Kırıkhan\'ı Ağırlayacak

Belediye Vanspor, 9 Kasım Cumartesi günü saat 12:00'de grubun zayıf takımlarından Kırıkhanspor'la karşılaşacak.

06.11.2013 11:07  Güncelleme: 16:03

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Belediye Vanspor, Türkiye Kupası'nda Karşıyaka, ligde ise Yeni Diyarbakırspor'u aynı skorla 1-0 mağlup ederek rakiplerine gözdağı verdi. Teknik Direktör Cahit Yahya Sönmez ile iyi bir grafik yakalayan ve grupta 18 puanla 6'ncı sırada bulunan B.Vanspor, Cumartesi gününe bileniyor. Cumartesi günü grupta sondan ikinci sırada bulunan Kırıkhanspor'u ağırlayacak olan B.Vanspor, bu maçı alarak puanını 21'e yükseltmek istiyor.

Bu arada grupta 22 puanla lider olan Menemen Belediyespor, Denizli Büyükşehir ile karşılaşacak. Grup ikincisi 19 puanlı İstanbulspor ise deplasmanda Üsküdar Anadoluspor ile mücadele edecek.

19 puanlı olan ancak averajla üçüncü sırada bulunan Keçiörengücüspor da evinde Yeni Diyarbakırspor'u konuk edecek.

Grubun diğer maçlarında ise dördüncü sıradaki Tuzlaspor deplasmanda son sıradaki Kocaelispor'la, beşinci sıradaki Gölcükspor da deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor'la karşılaşacak. 1930 Bafraspor evinde Şekerspor'u, Kayseri Şekerspor ise evinde Erzincan Refahiyespor'u ağırlayacak. Grubun son maçında ise Arsinspor evinde Yimpaş Yozgatspor'u konuk edecek.

B.VANSPOR'UN SEZON GRAFİĞİ…

Belediye Vanspor 2013-2014 futbol sezonuna Şekerspor'la yaptığı maçla başladı. Deplasmanda rakibini 2-0 mağlup eden B.Vanspor, ikinci hafta maçında Arsinspor'u 1-0 yenerek puanını 6'ya yükseltti.

Üçüncü hafta maçında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor'la 1-1 kalan ve bir puanla dönen B.Vanspor, dördüncü hafta maçında evinde Kayseri Şekerspor'la 0-0 berabere kaldı.

Beşinci hafta maçında taraftarlarını üzen ve deplasmanda Üsküdar Anadoluspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen B.Vanspor, altıncı hafta maçında ise evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Yedinci hafta maçında bir sürprize imza atan B.Vanspor, şu an ligin dibinde yer alan Kocaelispor'a 2-1 yenilerek bir kez daha taraftarını üzdü.

Sekizinci haftada evinde Bafraspor'u 4-2 yenen B.Vanspor, dokuzuncu hafta ise evinde karşılaştığı Keçiörengücüspor'la 0-0 berabere kaldı.

B.Vanspor geçtiğimiz hafta ise Türkiye Kupası maçında önce TFF 1. Lig Takımı Karşıyakaspor'u, daha sonra ise dokuzuncu hafta maçında Yeni Diyarbakırspor'u 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Kırmızı-Siyahlı takım, Türkiye Kupasında Siirtspor ve TFF 1. Lig Takımı Manisaspor'u yenmeyi başarmıştı.

Bölge: Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel B.Vanspor, Kırıkhan'ı Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement