Balıkesirspor'a Gökhan'dan Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'a Gökhan'dan Kötü Haber

Balıkesirspor\'a Gökhan\'dan Kötü Haber

Balıkesirspor'da Kamerunlu Christian Bekamenga'nın transferi ile forvette altarnatifler artarken orta sahadaki boşluğu kapatmak için çabalayan yönetimin görüşmeleri, bugüne kadar sonuç vermedi.

03.07.2016 14:19

Balıkesirspor'da Kamerunlu Christian Bekamenga'nın transferi ile forvette altarnatifler artarken orta sahadaki boşluğu kapatmak için çabalayan yönetimin görüşmeleri, bugüne kadar sonuç vermedi.

Bir süre önce ismi gündeme gelen Muhammet Reis'ten umudunu kesen, Arnavut asıllı Valdet Rama'yı Balıkesir'e getirmesine rağmen imza attıramayan Balıkesirspor'da Trabzonsporlu Gökhan Alsan transferi de zora girdi. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın genç futbolcuyu Slovakya kampına götürmesi umutları azalttı. Cardozo, Cavanda, Douglas, Yatabare ve N'doye'nin yanı sıra Türk oyunculardan Sefa, Musa, Özer, Erkan ve İshak'ı çizen  tecrübeli teknik adam Gökhan Alsan'ı 21 kişilik kadroya dahil etti.

Başkan Feyyaz Çiftçi, "Gökhan'ın transferi Ersun Yanal'a bağlı. Eğer Gökhan'ı yeni sezonda kadroda düşünmezse yeniden girişimde bulunabiliriz" dedi. Trabzonspor'la 2018'e kadar sözleşmesi olan Gökhan Alsan, geçen sezon kiralık gittiği Karabükspor'da 26 maçta 4 gol attı. İç transferde  ücretlerinde indirim yapan Hüseyin, Bülent ve Dilaver ile sözleşme yenileyen yönetim, aynı özveriyi Eray Ataseven'den de bekliyor. İki sezondur kırmızı beyazlı forma ile istikrarlı bir grafik çizen Eray'la görüşeceklerini açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, "Eray'ın bizi kırmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Bazı takımların transfer listesinde olan Eray'ın durumu önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

YİĞİT RAKİP OLDU

Balıkesirspor'da geçen sezonun en etkili isimlerinden biri olmasına karşın Karşıyaka maçının ardından kadro dışı kalan daha sonra da kulüple anlaşarak yollarını ayıran Yiğit Gökoğlan, PTT 1'inci Lig'in yeni takımlarından Bandırmaspor'a transfer oldu. Yiğit, bordo beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Böylece aynı ilin iki takımı Balıkesirspor ve Bandırmaspor karşılıklı olarak  ilginç transferler gerçekleştirdi. Önce Balıkesirspor, Bandırmaspor'dan Mehmet Boztepe'yi transfer etti. Ardından Bandırma ekibi kırmızı beyazlıların eski oyuncusu Yiğit'i kadrosuna kattı. Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş "PTT 1'inci Lig'de Süper Lig seviyesinde ekip oluşturmak amacındayız"dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'a Gökhan'dan Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement