Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) yerleştirme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

06.08.2014 11:36

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, LYS yerleştirme sınavında başarılı olan öğrenci, öğrenci aileleri ve Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız'ı makamında kabul ederek, başarılı olan Bahar Özoğul'a dizüstü bilgisayar, Halil Yelence ve Yusuf Işık'a ise tablet bilgisayar hediye etti.

Kaymakam Fırat yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık iki yıldır. Hem milli eğitim müdürümüz hem öğretmen arkadaşlarımızla beraber Akçakale'de ne kadar çok öğrenciyi üniversiteye kayıt edebiliriz, üniversiteyi kazandıra biliriz? Eğitim kalitesini nasıl artırırız diye detaylı bir şekilde çalışıyoruz. Çok şükür bunun meyvelerini almaya başladık. Öğrenci kardeşlerimiz kademeli bir şekilde sayılarını yükselterek inşallah hem Akçakale'deki eğitim kalitesini artırmak hem de üniversiteye Akçakaleli öğrenci gönderiyoruz. Bu gün yine 3 kardeşimizi Akçakale'de en yüksek puanı almıştır. Kaymakamlık olarak bu kardeşlerimizi misafir ettik. Kendilerine önceden söz verdiğimiz çeşitli hediyeleri vereceğiz inşallah. Bu sene Akçakale'den üniversiteyi kazanan tüm kardeşlerimizde kaymakamlık olarak biz burs vereceğiz. Sıkıntılarını gidereceğiz. Bu uygulamayı devamlı hale getirmeyi düşünüyoruz. Ben emeği geçen herkese başta milli eğitim müdürü olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma ve çocukların ailelerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başarılı Öğrencilere Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement