Başkan Sargın'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın'a Doğum Günü Sürprizi

Başkan Sargın\'a Doğum Günü Sürprizi

İznik Belediye Başkanına Özel Kalem Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli ortaklaşa doğum günü sürprizi yaptı.

11.12.2014 10:25  Güncelleme: 10:32

58 yaşına giren Başkan Osman Sargın, doğum günü pastasını kesti. Doğum gününde oldukça duygu dolu anlar yaşayan Başkan Sargın,"Böyle güzel bir günde doğum günü kutlamak gerçekten güzel bir duygudur. Allah sizlerle birlikte sağlık sıhhat içinde hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından çalışma arkadaşları başkan Sargın'ın tek tek doğum gününü kutladı. Doğum Günü anısına Özel Kalem Müdürü Engin Semerci üzerinde şair Sezai Karakoç'un Ey sevgili şiirinde alınma "Ne yaparsalar boş, Göklerden gelen bir karar vardır. Gün batsa ne çıkar, Geceyi onaran bir mimar vardır" yazılı özel tabloyu hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun "Başkanımızın doğum günü olduğunu önceden biliyorduk ve bu güzel günde kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Allah başkanımıza, ailesi ile birlikte uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement