Başkan Selmanoğlu Minik Yürekler Sevgiliyi Anacak - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu Minik Yürekler Sevgiliyi Anacak

Başkan Selmanoğlu Minik Yürekler Sevgiliyi Anacak

Her Yıl 14 – 20 Nisan Tarihleri Arasında Gerçekleşen"Kutlu Doğum Etkinlikleri" Kapsamında Elazığ Belediyesi Minik Yürekler Sevgili'yi Anıyor İsimli Bir Program Düzenleyecek.

18.04.2011 23:01  Güncelleme: 23:02

Her yıl 14 – 20 nisan tarihleri arasında gerçekleşen"kutlu doğum etkinlikleri" kapsamında elazığ belediyesi minik yürekler sevgili'yi anıyor isimli bir program düzenleyecek.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Sultanahmet Camii İmam Hatibi Emrullah Hatipoğlu ile kasideleriyle hemşerilerimizin gönlünde taht kuran ilahi sanatçısı Erkan Mutlu'nun katıldığı kutlu doğum etkinliklerinden sonra 19 Nisan Salı akşamı saat 19.30'da Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'nde kutlu etkinlikler devam edecek.

Elazığ Belediyesi'nin Müsiad ve Özel Harput Eğitim Kurumlarıyla ortaklaşa düzenleyeceği Minik Yürekler Sevgili'yi anıyor programında çocuklar Sevgililer Sevgilisi Peygamberimizi kasideler, ilahiler ve şiirlerle anacaklar.

"Minik Yürekler Sevgiliyi" anıyor isimli programa konuşmacı olarak Özel Harput Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Çağlayan katılacak. Çağlayan "Bir Baba Olarak Hz Muhammed" isimli konferansında, Peygamber Efendimizin çocuklara bakış açısını örneklemeleriyle sunacak.

Müsiad tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerin şiirlerinin okunacağı programda ayrıca Çocuk İlahi Grubu'da birbirinden güzel eserleri seslendirecek. Ayrıca etkinliğe katılanlara çeşitli hediyelerde takdim edilecek.

Belediye olarak Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini her yıl düzenlediklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları belirtti

"Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizi anmak üzere 19 Nisan Salı akşam saat 19.00'da "Minik Yürekler Sevgiliyi" anıyor isimli programda genç kardeşlerimizin etkinliğine ev sahipliği yapacağız. Elazığ Belediyesi olarak 7 yıldan beri kutlu doğum etkinliklerini düzenlemekteyiz. Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek programımızda genç kardeşlerimiz, kasideleriyle, şiirleri ve ilahileriyle gecemize renk katacaklar. Etkinliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu Minik Yürekler Sevgiliyi Anacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement