Başkent'i Yönetenlerin Eşleri Beypazarı'nı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Başkent'i Yönetenlerin Eşleri Beypazarı'nı Gezdi

Başkent\'i Yönetenlerin Eşleri Beypazarı\'nı Gezdi

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in 'Ankara'yı yönetenler bir aile gibi olmalıdır' sözü doğrultusunda Beypazarı'na bir gezi düzenlendi.

28.09.2011 15:40

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in 'Ankara'yı yönetenler bir aile gibi olmalıdır' sözü doğrultusunda Beypazarı'na bir gezi düzenlendi. Geziye, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in eşi Nadide Şahin, Ankara Valisi Alaattin Yüksel'in eşi Emine Yüksel, Ankara İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın eşi Bahar Çatalkaya, 14 vali yardımcısının eşleriyle ilçelerinden 13'ünün kaymakam eşleri katıldı.

Başkent'in tarihi ve turistik ilçesi olan Beypazarı'na düzenlenen gezide buluşan 27 kişilik grup, İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya'nın eşi Belgin Kaya ve Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp tarafından Tarihi Taş Mektep'te karşılandı. Gruba burada yöresel yemeklerden oluşan öğle yemeği ikram edildi. Yemek

sonrası Beypazarı Kültür Evi Müzesi'ne geçen gruba, buradaki yetkililer tarafından havuç suyu ve havuç lokumu ikram edildi.

Beypazarı Müzesi'ni gezen hanımlara, daha sonra Beypazarı Halk Eğitimi Merkezi (HEM) halı, kilim ve kumaş dokuma ve gümüş atölyeleri gezdirildi. HEM Gezisinden sonra İnözü Vadisi'ne geçen kadınlardan oluşan gruba buradaki tursitik tesislerde çay ikram edildi. Gezi sırasında telkari işlemeciliği büyük ilgi gördü. Beypazarı'nın kadın konukları akşam yemeğinden sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkent'i Yönetenlerin Eşleri Beypazarı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement