Baskına Giden Polisin Karşısına Belediye Başkanı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Baskına Giden Polisin Karşısına Belediye Başkanı Çıktı

Baskına Giden Polisin Karşısına Belediye Başkanı Çıktı

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, eski cezaevinin bahçesinde bazı şahısların olduğu ihbarı üzerine 3 farklı ekiple olay yerine baskın düzenledi.

11.06.2014 16:15

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, eski cezaevinin bahçesinde bazı şahısların olduğu ihbarı üzerine 3 farklı ekiple olay yerine baskın düzenledi. Polis, içeride Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve ekibini görünce şaşırdı.

Olay, saat 21: 30'da meydana geldi. Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde atıl halde bulunan eski cezaevinin bahçesinde 5 kişilik bir grubun olduğunu gören vatandaşlar 155 polis imdat telefonuna ihbarda bulundu. Sürekli olarak şikayet konusu olan eski cezaevinin bahçesini polis sürekli kontrol ederken, aynı yere gece karanlığında 3 farklı polis ekibi gönderildi. Polis, cezaevinin bahçesine girdiklerinde şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırdı. İçeride ihbar edilen kişi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Belediye Meclis Üyesi Nurettin Doğanay ve işadamı Hasan Kanca görüldü. Başkan Yılmaz, polisleri görünce, "Hayırdır operasyon mu yapıyorsunuz?" diyerek şaka yaptı. Polis, Başkan Yılmaz ve beraberindekiler içerideyken çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler atıl durumda duran eski cezaevinde inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, kısa sürede eski cezaevi binasının ihtiyaca uygun bir şekilde değerlendirileceğini söyledi. Yılmaz'ın o bölgeye üniversite öğrencileri için pansiyon yapma fikri olduğu belirtildi. Projenin kısa sürede hayata geçirileceği ifade edildi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baskına Giden Polisin Karşısına Belediye Başkanı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement