Bayram Dönüşü Tem Otoyolu'nda Can Pazarı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bayram Dönüşü Tem Otoyolu'nda Can Pazarı: 5 Yaralı

Bayram Dönüşü Tem Otoyolu\'nda Can Pazarı: 5 Yaralı

İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobil TEM Otoyolu'nun Çaydurt mevkiinde kontrolden çıkarak araziye savruldu.

08.10.2014 17:07

İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobil TEM Otoyolu'nun Çaydurt mevkiinde kontrolden çıkarak araziye savruldu. Bir ağaca çarparak durabilen otomobilde tam bir can pazarı yaşandı.

TEM Otoyolu'nun Çaydurt mevkiinde meydana gelen kazada, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak araziye savruldu. Bir ağaca çarparak durabilen otomobilde tam bir can pazarı yaşandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Çaydurt mevkii İstanbul yönünde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte bayramdan dönen Yaşar Güven'in kullandığı 34 DCZ 82 plakalı otomobili başka bir araç sıkıştırdı. Yaşar Güven de, önünde giden başka bir otomobile çarpmamak için direksiyonu kıvırdı. Ancak otomobil kontrolden çıkarak, araziye savruldu. Araç, yaklaşık 100 metre ilerideki bir ağaca çarparak durabildi.

ARAZİYE SAVRULDULAR

Otomobil hurdaya dönerken, araç içinde bulunan 5 kişi araziye savruldu. Tam anlamıyla bir can pazarı yaşanırken, kazayı gören diğer sürücüler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Araçta bulunan 13 yaşındaki Ahmet Güven, babası Yaşar Güven, annesi Birsen Güven ve Ayşe İpek ile Şevki İpek, sedyeyle ambulanslara konuldu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Birsen Güven ile Ayşe İpek'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak bir vatandaş, "Orta şeritte taksi sıkıştırmış, onlar da TIR'a çarpmamak için buraya girmişler" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayram Dönüşü Tem Otoyolu'nda Can Pazarı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement