Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor

Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor

Beijing'in merkezi iş bölgesi, BMW, Volvo ve Toyota gibi dört yabancı sermayeli işletmenin de bulunduğu toplam 114 çok uluslu şirketin bölgesel merkezine ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede bulunan çok uluslu şirketlerin neredeyse yarısı burada yer alıyor. Beijing merkezi iş bölgesi, 10.000'den fazla yabancı sermayeli işletme ve 200'den fazla Fortune 500 şirketiyle Çin'in en dinamik merkezi iş bölgelerinden biri olarak öne çıkıyor.

30.03.2024 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEİJİNG, 30 Mart (Xinhua) -- Beijing'in merkezi iş bölgesi şu anda toplam 114 çok uluslu şirketin bölgesel merkezine ev sahipliği yapıyor.

Beijing merkezi iş bölgesi yönetim komitesinden alınan bilgiye göre, aralarında BMW, Volvo ve Toyota gibi çok uluslu otomobil üreticilerinin de bulunduğu dört yabancı sermayeli işletmenin bölgesel merkezi, kısa bir süre önce Beijing merkezi iş bölgesinde tescil edildi.

Şu anda Beijing'deki çok uluslu şirketlerin bölgesel merkezlerinin neredeyse yarısı Beijing merkezi iş bölgesinde bulunuyor.

Yönetim komitesine göre, 10.000'den fazla yabancı sermayeli işletme ve 200'den fazla Fortune 500 şirketiyle bölge, Çin'in en dinamik merkezi iş bölgelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Beijing Merkezi İş Bölgesi, 114 Çok Uluslu Şirketin Bölgesel Merkezine Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement